tisdag, mars 6

Upp och ner

Varje gång jag får ett erbjudande från LaRedoute går jag in och kollar på lilla Cacharelväskan och på rosettbroschen. Jag fattar inte, det är olika priser på dom varje gång jag tittar. Senast var broschen nedsatt till ca 600 kr. Tänkte att 25% på det skulle ju vara överkomligt. Men nu kostar den minsann runt tusenlappen igen. Äh-äh-ääähhh?

7 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

rosettbroschen är superfin, skulle jag också kunna tänka mig. Men den är faktiskt för dyr!

Linda sa...

Klickade du på Vinterrea på startsidan? Då sänks priset på massor av varor. Intressant att man måste klicka på en bild för att rabatten ska aktiveras, men men... Dock funkar nog inte extrarabatten på rean.

Linda K sa...

hedgehog: tycker jag också :(

linda: mitt erbjudande ska gälla på allt. får testa med aktiveringen. tack :)

AnnicaB sa...

Om du aktiverar rean från förstasidan kostar broschen fortfarande 662:- väskan är också fortfarande på rea. 449:- :) Det är så snurrigt med deras rabattkoder. Jag aktiverade rean - sedan valde jag skaer som inte var på rea - angav en annan rabattkod och då försvann reapriserna... Man kan tydligen bara ha EN rabattkod - struligt om man vill kombinera.. Du kan aldrig få lägre än reapriset även om du har ytterligare rabattkod - EN kod gäller tydligen.

Linda K sa...

annicb: okidoki, tack för infon. För dyrt för en brosch.... avvakter galenrean (om den nu finns) :P

nilla sa...

jag väntar också på ev. galenrea, kom ju aldrig till kassan när det var 50% kvällen, det skapade ett agg mot laredoute som fortfarande finns kvar, velar fram och tillbaka ifall jag ska handla därifrån igen. är de verkligen värda mina pengar?

Linda K sa...

nilla: egentligen finns där inte så mycket jag vill ha. bara dom där två grejerna. och dom kan jag egentligen leva utan. bara det att jag hela tiden påminns... :P