Igår sa min make att jag bulk-äter. Alltså, att jag typ fuläter/äter bara för att bli mätt/äter utan att njuta av maten. Detta eftersom våra middagstallrikar såg ut så här:
Min tallrik: köttbullar (8), potatis, rivna morötter och apelsin (ja, efter det berömda recptet)
Makens tallrik: köttbullar (100), potatis, brun sås, lingon, saltgurka, rivna morötter och apelsin
Jag vill högljutt prottistera! Jag bulk-äter inte alls. Jag njuter visst av min mat. Men jag tänker på vad jag äter, jag drysslar inte min tallrik med fett och olja. Makens vapen: men du åt makaroner och ketchup när vi träffades, det är att bulka. Jaha, så jag bulkar ibland då. Och tappar fokus i köket. Men ta en titt i min garderob och säg mig om du ser tillstymmelse av bulk där. Ha ha, gotcha!
Dessutom hade jag bråttom iväg för att veckohandla igår och orkade inte vänta på att såsen skulle bli klar...
9 kommentarer:
Jag väntar fortfarande på receptet på fruktsalladen du åt igår. Är säker på att många av dina trogna fans vill veta. ;-)
linda g: ok here goes:
1 banan
1 apelsin
1 äpple
1 päron
ett gäng russin
skär i mindre delar, blanda. Voila!
;)
Bulkäta var ett nytt ord. Måste vara samma som bukfylla som jag säger.
minna: ja säkert.
Du är inte ensam om morot/apelsin-recept :-)
http://www.nlife.se/2007/03/apelsin_morotssallad_1.html
Den här sidan är för övrigt väldigt bra vad gäller recept på nyttig, bra och god mat!
Förr (när jesus gick i sandaler) så åt jag panpizza och micropiroger varje dag. Men det var ju innan 30-årsstrecket och 2 barn. En sån diet i 1 v. så skulle inga kläder passa ;)
moa: jag tror ändå jag var först ;P
ann: sånt sysslade jag också med i tidernas begynnelse :)
Min fruktsallad är ganska lik din:
banan, blodapelsin, päron ananas på burk med lite av josen, russin och mandel (hackad)Den kan man "bulkäta"
mum: fruktsallad BÖR bulkätas :D
Skicka en kommentar