onsdag, mars 7

Min lillprins

Den ömma modern försökte få till något prinsaktigt till sonen inför Prins- och Prinsessdagen som äger rum på fredag. Usch det var svårt att rita på tyg. Tänkte mig nåt lillprins Bus-aktigt. Men men. Sonen skapade också på en gammal urvuxen tröja (den till vänster i bild...).Sonen upprepar om och om igen att han vill vara Bolibompadraken på fredag. Hur f*n efterliknar man en sån?

14 kommentarer:

Liisa sa...

Välsorterade leksaksaffärer (var i en sådan igår) har fantastiskt söta drakkostymer där ansiktet skymtar genom drakmunnen! Dräkten är dessutom mjuk och mysig (och säkert ganska varm). Skulle nog bli adorable!

Linda K sa...

liisa: ha ha ha vad rart! tyvärr brukar sonen konstant vägra allt som ska sitta på huvudet eller i ansiktet. han får väl låta som en drake... :)

Jonna sa...

Grön tröja och gröna långkalsonger. Köp sen fleece och gör trekanter att sätta på ryggen och neråt. Klipp och klistra. Om man klipper flikar längst ner på trekanten och limmar dem åt olika håll går det nog att få dem att stå ut hjälpligt iaf... Fix och färdigt. (Man kan ju göra mössa el huva med trekanter på också, men vill han inte ha något på huvudet så låt bli!) :)

Emma sa...

Och de där filtflikarna kan man ju försträrka sånt där.. ehhh. Som man stryker på så det blir stelt. SKulle ju bli hur fint som helst! :D

Linda K sa...

jonna: milda makter, jag hinner aldrig! får bli till nästa maskeradtillfälle :D

emma: ha ha ha han skulle va världens coolaste drake! :D

Liene-Kate sa...

Jag hade en gång världens bästa dinosaurie/drak-kostym där pappa som pappa hade gjort ur målade äggkartonger som han fäste på en tröja eller nåt.

Linda K sa...

liene-kate: oj den låter helt brutal :D

Intressesmurfen sa...

Tycker är tröjan är söt. Men så klart han skulle föredra att vara en drake, tror jag det. Med mamma-ögon blir så klart en underbar prins.

Intressesmurfen sa...

Har förresten ett mönster på en drakdräkt, eller var det dinosaurie. Men det är förmodligen inget man svänger ihop på en kafferast. Eller i alla fall gör inte jag det.

Men som sagt småprinsar är underbara så.....

Kram

Linda K sa...

intressesmurfen: jag får börja i tid nästa gång och åstadkomma en smashing drake! :D

linda m sa...

åh, vad ni båda är jätteduktiga. det är svårt att måla på tyg. han kommer vara så nöjd så nöjd, och glömma bort att han egentligen ville vara drake...

Lotta sa...

Det där var helt i klass med när min syrras dotter (ca 5 år) vill vara utklädd till späckhuggare på maskerad! Var får de allt ifrån?

Linda K sa...

linda M: vi har kommit på att han har tröjan på sig i morgon och är drake... samtidigt! :)

lotta: HA HA HA!!! omöjligast vinner liksom :D

Anonym sa...

Helt otroligt! min femårige son vill också vara späckhuggare till dagisets sommarfest, hur gör man en sån, får väl sy, eller har någon nåt tips?