onsdag, maj 3

Drömmar

På kort tid har jag fått två kommentarer från folk som drömt om mig. Jenny drömde att hon träffade mig och min familj i Spanien, och Anna att jag "såg ut som SJP, var superliten och hade en minikort jättefin klänning med guldtrosor från Dolce Gabbana." Ha ha ha, helt underbart. Och Polly då, som drömmer sanndrömmar *fniss*:

Och vet du, jag drömde att jag mötte dig på Rizzo i Kista C. Och att du köpte en trehjuling av mig, och att vi började prova Lacosteskor hejvilt!Skumt, eller hur?

Jag är såklart rörd och smickrad över att få förekomma i andras drömmar. Själv drömmer jag mest konstiga saker. Nästan jämt jättemycket folk med. Är ofta försenad till nåt och kommer aldrig iväg. Med jämna mellanrum är det getingar med i drömmen (rädd för såna) och då och då kommer det in en björn i huset och biter mig. Aj.

8 kommentarer:

Jenny sa...

Coolt, min dröm hamnade i ett inlägg! :) Annars är jag ofta också superförsenad i drömmar men envisas ändå med att dra i gång nåt projekt typ baka bröd innan jag ska gå. Väldigt stressande.

Janne sa...

drömmar om att man inte kommer fram visar på en vilsenhet och ensamhet i livet tydligen, men jag tror inte på drömtydning. Det betyder säkert bara att du ska köpa fler skor, eller kläder...trehjulingar funkar också.

modeamatören sa...

Du är utmanad. Läs mer på min blogg :)

Linda K sa...

jenny: känner igen precis!

janne: Det tror jag också! :P

modeamatören: VAD MÅNGA DU HAR!!!! Utmaning antagen :)

Maria sa...

Jag är livrädd för getingar också. Men tack och lov så drömmer jag aldrig om dem!

Linda K sa...

maria: u lucky bastard! ;D

Anonym sa...

*asg*
Polly

Linda K sa...

polly: I aim to please :)