onsdag, april 4

Verboten

Varför slutar män blogga? Gör inte det! Jag saknar Japanese Viking varje dag. Och nu herr Wallin. Vad är det för gentlemannafasoner, va? Jag vill ha mer män!

Om en man slutar blogga måste en annan man börja bestämmer jag nu. Hallå, vem vill börja?

6 kommentarer:

Hanna sa...

Har inget med ämnet att göra, men jag har inte läst på några dar och det känns alltid så konstigt att kommentera på ett inlägg långt ner. Hur som helst. Ang. viktnoja. Jag skrev ju just "noja" i min kommentar, men jag menade inte att det var nåt dåligt med det, ville bara peppa lite och självklart vet man själv vilken vikt man trivs bäst med!

Linda K sa...

hanna: håller med! :)

Stella sa...

Jamen då hoppar jag på här angående viktnojja! Ställde mig precis på vågen och 3 hekto plus sen förra veckan (och 4 kg från målet). Vad??? Är det mina muskler som väger mer?

Linda: Kollade lite bakåt och du började din sundhetsgrej typ i mitten av mars eller? Då du åt typ ett päron på kvällarna? Hmmm. Lite väl asketiskt för mig. Men vad har ni för tips? Vad äter folk till vardags?

Linda K sa...

stella: nej nej nej! jag äter frukost, lunch och middag. päronet var en kvälls-fika-grej. jag äter mat som vanligt, lagom portioner. ibland är det lätt att ta en portion till bara för att det är gott. men om man äter i lugn och ro känner man att man faktiskt blir mätt på en normal portion och kan skippa den där extra. försöker låta bli godis, käkar frukt istället. fikabröd är ändå inte min grej så det har jag inga problem med. hepp! :)

Polly Polis sa...

PRESSTOPP:
LINDA K ÅT PIZZA I KVÄLL!!!

Linda K sa...

polly polis: HA HA HA HA HA HA HA HA!!! damn! du avslöjade mig :D