lördag, april 7

Hörrni norrlänningar

Förlåt en nollåtta, men vad finns i Åre? Jag sitter här och surfar ganska förgäves efter annat än skidhotell och väderinformation. Letade på Åre kommuns sida, tyck inte illa om mig när jag till slut i ren desperation sökte efter butiker under Socialt stöd. Jag förvänar mig inte en shoppingestrada, men något erbjudas väl? 1420 känner jag till. Finns det mer? Har hittat biblioteket, räddningen för mig och sonen när vi inte orkar mer skidbacke och när jag vill blogga. Kan man förlusta sig på annat sätt?

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Hejsan!

Jag kommer ursprungligen från Åre men bor inte längre kvar.Sidorna visitare.se eller are.cc kanske kan ge mer information om vad som finns i Åre. Hoppas ni får en bra semester i Åre! /Cecilia

Linda K sa...

cecilia: hej! tack så mycket, kikar in där :)

ewa sa...

Ett år när vi var i Åre så stukade dotten foten och fick hoppa på kryckor.
Vi förlustade oss med spa choklad och shopping.
Har sonen tur så finns det mini skotrar.
ewac

Linda K sa...

ewa: ska nog få tiden att gå :D

Linda S sa...

Shopping inne i Åre är det ont om och det som finns är ju, som du säkert märkt redan, svindyrt!!! Det finns en Lundhags outlet en bit utanför, men det är ju inte så flashigt kanske...;-)

Linda K sa...

linda s: kanske mest titta då och eventuellt inspireras :)

Hannah sa...

Man ska heller icke förakta bageriet. Eller Åres chokladfabrik. Yum! Det finns ju bad, bowling och allt vad det nu är på de stora nya hotellen vid sjön. Och skoteråkning. Och shopping såklart. Mycket dyrt och fint är det. Plus Åre hemslöjd om man nu gillar sånt. :)

Linda K sa...

hannah: tusen tack!