söndag, april 15

Jag bleknar - och dom också

När maken påstod sig vara redo att åka och handla iförd shorts blev jag matt. Jag är helt alergisk mot detta som inträffar om våren. Att folk klär av sig. Inte måttligt, utan besatt. Dom klär sig för sommar. I shorts och t-shirt. Eller ännu värre, linne. Även om det bara är småvårigt. Och strövar bleka runt och sticker mig i ögonen. Kan man inte börja lite lugnt, med värdighet? T-shirt och jeans?

Maken behöll shortsen på. Jag fick trösta mig med att det fanns andra som var värre. Betydligt värre. Själv bylsar jag alltid på mig ordentligt när jag ska handla mat, det är ju iskallt inne i butikerna. Särskilt där runt mjölk och yoghurt och sånt.

Under eftermiddagen kavlade jag iallfall upp ärmarna ute i trädgården.

10 kommentarer:

Polly sa...

Jag har tagit det säkra före det osäkra och jobbat nästan hela dagen. Inomhus. Med långärmat och jeans. Solskyddsfaktor två miljoner, typ.

hedgehog-sara sa...

hahaahaha - jag tänkte på det i fredags när en dam gick in på apoteket iklädd för korta shorts, äventyrssandaler och linne. Och magväska.

Linda K sa...

polly: oh? Hånglat eller?

hedgehog: let the crazyness begin!

Polly sa...

Jobbat!! Hånglat - I wish. :-(

Linda K sa...

polly: medlider!

Camillas lockar sa...

Ja, det är helt galet vad folk strippar. Trots att det blåser lite småkallt. Plötsligt får alla ungar klä av sig tröjan. Well, det är alla de där som blir förkylda. Jag pälsar också på mig. Bättre att kunna klä av sig än tvärtom. Oj, hur lät det nu då :-)

Linda K sa...

camillas lockar: håller med, bättre att ta det lite lugnt :)

mafo sa...

Precis vad jag skulle skriva om mejeriavdelningen, går man in där i shorts så fryser man "i steget"...AJ!

Jag har shorts nu, men då sitter jag ju inne o surfar. Sen är jag förkyld som en lyktstolpe osså...

molly sa...

hahaha.
vad roligt

Linda K sa...

mafo: men du har itne linne va? snälla säg att du inte har linne...

molly: :D