måndag, april 2

Om Linda själv får välja

Jag kom på vad jag är. En långärmad person! Älskar tröjärmar som är snudd på för långa, så att halva handen eller mer försvinner in under ärmarna. Är dom inte långa går jag och drar i dom tills dom blir det.

Idag har jag den långärmade topen uppkavlad, för att se tuff ut eller inte vet jag. Och det känns jättekonstigt. Vill dra ner ärmarna hela tiden. Känner mig liksom bossig, in a kavla-upp-ärmarna-och-ta-itu-med-grejer-kindaway. Känns inte som jag.

Jag har alridg påstått att jag är helt normal heller.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Då är vi två som gillar de Linda :-)
Jag har en munktröja från peak idag som är så gooooooo att dra in händerna i...plus att den är ny så de är sådan mjuk "ruggad" insida :-) Skönt när man har handen på musen. (datamusen) :-P :-)

Sandra

Linda K sa...

sandra: hö hö I get it :D

LoX sa...

Har långärmad tunika idag och stortrivs med att ärmarna "pöser över". Antar att detta är information som faller under kategorin "värdelöst vetandet för en ev. intresseklubb". ;-)

Linda K sa...

lox: jag tar en anteckning, utifallatt... :P

Peter sa...

"kavla-upp-ärmarna-och-ta-itu-med-grejer-kindaway" är förutom bossigt väldigt väldigt tyskt har vi konstaterat efter mycket iakttagande av detta folkslag. Och helst då uppkavlad polotröja.

Linda K sa...

peter: mein gott! ich muss nicht deutch geverken! armen hinaus! schnell schnell...