onsdag, januari 31

Till Polly

Så här ska naglarna se ut efter en nagelkur. Inte som mina kluvna stubbar (och om den kamera jag för tillfället använder hade haft ens minimal funktionalitet hade jag visat ett foto. Så är nu inte fallet och jag önskar mig en ny mer än någonsin.) Jag har hittills varit en "obstinat kvinna" och lyssnat dåligt, men nu ska jag skärpa till mig Polly, lovar. Trind it is, pronto!

För nagelvård hör mig veterligen inte till sånt lust- och flärdfyllt som till exempel klädinköp. Den som har ful nagel får stå där med skammen, men händerna i byxfickorna. Man skulle nästan kunna hävda att mitt arbete kräver välmanikerade naglar. Ja, det hävdar jag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yes - Trind is da shit! Funkar klockrent. En liten varning bara - undvik att få det på nagelbanden och på fingertopparna om det går. Formulan är fullproppad med formalehyd och det är många känsliga mot (bl a jag). Har en kollega som är mycket känslig, hon fick problem i ansiktet för att hon tog sig där med fingertopparna... Men det är extremfall. Jag har målat mig igenom oräkneliga flaskor Trind (eller Trend som det hette förut).

Linda K sa...

annicab: uj ja gsom har lite såriga nagelband, får bearbeta dom först då!

Polly sa...

Duktig kicka! ;)

Linda K sa...

polly: tack *niger* :D

Anonym sa...

Tänkte på dig när jag läste detta (och kanske också Polly) http://starlounge.msn.se/blog.cfm?blogID=2761&CFID=459831
2&CFTOKEN=28703114 (Hmm fick inte plats på en rad, det är iaf modebloggen på msn.se - kändisnytt)
Skrolla ner till botten nästan, så kommer det. Bäst att inte överkonsumera Trind verkar det som.
Lycka till med naglarna!