torsdag, januari 31

Vad det än är är det inte romantik

Iiiuuu. Vid första anblicken trodde jag att han visar henne tungan. En brunlila köttig enorm tunga. Hur mycket romans är det då, Nelly?

Jag fattar fortfarande inte vad det är. Plommon? Choklad? Eller är det hans tunga? Varför ser hon då så glad ut? Hon borde vara på väg därifrån för länge sen. ...om inte hon har en likadan vad-det-nu-är i munnen. Eller kanske något ännu värre?

Jag stannar där. Men begrunda gärna bilden.


Off to battle i baddräkt

Fnissande och stolt ser jag att Anna hittat en lämplig baddräkt till mig. Tack Anna!

Det är inte vilken baddräkt som helst, det är en Off to battle swimsuit! Som har instruktioner:

 • Step 1: Wear this swim. 
 • Step 2: Memorise this speech: I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! 
 • Step 3: Deliver emotional speech while wearing swimsuit at parties or in public places. 


Nu undrar jag, kan någon översätta talet till italienska så att jag kan stoltsera ordentligt på Sardinien i sommar?


Fråga kolon

Jag gillar det jag läst av Leif GW Persson. Bör jag läsa även Grisfesten och Profitörerna?

Mjukis-rex

Jag älskar av någon anledning såna här kuddar. Eftersom jag är en vuxen människa och inte känner mig helt bekväm med en rex i soffan lämpar jag över känslorna på mina barn och skaffar kuddar till dom och deras rum.

Hej H&M-dino!

Dagens lunch

Stående gilla-ovationer gör att jag omedelbart publicerar en bild på dagens lunch. Frysmat från Mat-på-jobbet. Ingen magnifik upplevelse, men ok. Hade dessutom diverse grönsaker till. Så blev man mätt idag också.


Mat schmat

Jag hade ingen matlåda att ta med till jobbet i morse. Vilket innebär att jag får gå och köpa mig något. Den normale skulle antagligen känna Ah lite lyxigt, vad ska jag välja vad ska jag vääälja?

Den mindre normale, jag i det här fallet då om vi är överens om att anamma min tes ovan, känner bara F*n jobbigt... jag går nog bara ner till den där frysautomaten och plockar något.

Gilla förresten gärna det här inlägget om ni tycker det är häpnadsväckande och tänkvärt! Så lovar jag att fota maten och lägga upp i bloggen sen...

UPDATE: jag tycker att det är rart och fint att ni fortsätter gilla fast jag redan visat maten :)

Fortsättning följer

Jo, den var ok. Vi testar några avsnitt till.

Apropå att kolla, höra och ta in. Härom dagen försökte jag lyssna på en podcast (Värvet med Filip Hammar) och läsa en bok (Nesser) samtidigt. Båda är väldigt hör- och läsbra så det var svårt att rikta koncentrationen mer åt ett håll. Resultat var nog bara att det gick väldigt långsamt att läsa. Jag tror inte jag rekommenderar det. Var sak har sin tid, typ. Däremot rekommenderar jag båda var för sig!


Dagens outfit

Klänning Hope, stövlar Rizzo, sjal Burberry

onsdag, januari 30

Banshee?

Maken tvingar mig att se en ny serie. Han såg första delen igår vill att vi ska se den tillsammans. Så nu sitter jag här. Har nästan helt slutat titta på tv, förutom när det är mys i soffan med barnen, och filmer. Annars läser jag hellre. Jo, vi ser Girls. Och nu kanske även Banshee då.


Pod schmod

Ho ho. Lyssnar på Värvet och Petra Mede. Lite gulligt när hon säger:

-... med alla dom här iPodarna...
- Du menar podcastarna?
- Just det.

Ullig

Vinterns favorit är farmors gamla ullpäls. Jag har tagit av den så att den blev mer jackig än 70-talskappig. Älskar den. Tänker att dottern kommer att gilla den när hon blir stor och jag gammal. En vandringspäls. Såna tankar skänker mig stor glädje.


Ju tidigare desto tröttare

Jag ändrade just en tågresa nästa vecka. Från avresa klockan 07.21 till avresa 06.21. Peppen...

Dagens outfit


Kashmirtröja Soft Goat, rutig kjol Gant, mockastövletter Rizzo

tisdag, januari 29

Älskade stunder

Kom på en sak. Att dagens mysigaste stunden i dag var i morse när sonen och jag åt frukost tillsammans. Vi pratade om planeter (ja, fortfarande) och gjorde matteläxan där bland flingor och yoghurt.

Bäst!

Frälst? Kanske inte.

Nyfikenheten driver mig att lyssna på Hannah & Amandas podcast. Eftersom jag uppskattar Alex Schulmans.

Efter att ha lyssnat en kvart tycker jag att Amanda verkar lite... korkad? Jag vet ingenting om henne och kan såklart inte avgöra det bara genom att lyssna på hennes prat 15 minuter. Men lusten att fortsätta lyssna är inte överväldigande.

Ändrar jag mig? Det återstår att se.


Tänker inte tänker inte tänker

Vi säger så här: du behöver inte tänka på det. Inte nu. Förträng det fram till ca 19.40.

Men sen ska du jädrar i mig iväg på ett Friskispass!

... foxy?

Gulp. Jag upptäcker att jag köpt en grej (grej = plagg) av den här personen. Kan det sluta väl?


Talet - check

Jag höll just ett tal. Till en medarbetare. Inför en massa människor. Det är väl inte min favoritsysselsättning, men jag tror det gick vägen. Jag vill helst inte alls tänka på det efteråt, då blir det bara ångestladdat.

Snart 41 liksom, ska man någonsin vänja sig helt?

Dagens outfit

Ignorera gärna att jag ser vindögd ut, jag är bara så glad att det är tisdag!

Polotröja Hope, jeans Acne, boots Acne

måndag, januari 28

Ett sista skratt

Alla som lyssnat på Alex & Sigge skrattar hejdlöst när jag skriver:

Ninni!

Trött, jättetrött

Nej jag tror inte jag orkar med nya danska serien. Lägger mig med Nesser istället. För som sonen skrev i läxan ikväll...


Big deal. Inte. Men ändå.

I helgen missade vi ett kalas. Laserdome. Som sonen var bjuden till och som vi tackade ja till (eller snarare inte tackade nej till eftersom det brukar vara OSA bara om ni inte kan komma). Det bara försvann ur vårat kollektiva huvud och när jag kom på det var det försent.

Lite skamset ringde jag och meddelade på mobilsvaret hos mamman till födelsedagsbarnet att vi var ledsna, att sonen så klart hade velat komma men att vi tokglömt, att vi hoppades dom hade haft kul. Jag fick inget svar, och det är ju inget konstigt med det. Men senare kände jag mig ändå tvungen att också maila och be om ursäkt. Lite väl utförligt kanske. Inget svar på det heller. Och nu känner jag mig lätt överdriven.

Men kan inte låta bli att undra lite. Om jag hade fått meddelande på mobilsvar och mail skulle jag nog svara på mailet att oj ja det var synd men ingen fara. Om jag nu inte var upprörd över uteblivet deltagande?

Nu till helgen är det dags för laserdomekalas igen. Dubbelkalas den här gången. Det får vi ju bara inte missa, då skulle min ångest mångfaldigas.

Ha-ha-ha-ha den äran!

Sonen har namnsdag idag. Hurra! Klart han ska ha en semla!

Carl, mansnamnet Karl eller Carl är fornnordiskt och identiskt med substantivet karl och kan uttydas domare. Det finns 121969 män som har förnamnet Carl. Av dessa har 25007 namnet Carl som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnet Carl betyder "fri man" Namnet Carl kan även betyda Konung. 

Semla Ordet semla var från början endast beteckningen på själva den ljusa vetebullen, utan fyllning (jfr tyskans Semmel). En semla är på finlandssvenska vad som i Sverige kallas småfranska, fralla eller rundstycke. I Skåne och i andra delar av södra Sverige samt i Svenskfinland heter bakelsen fastlagsbulle.

Bebe abord

Och så kom det sig att en bebis, inte helt olik Tintin, räddade min annars tämligen sega måndag. Länge leve bebisen!

Örongodis

Nu har jag så många podcastavsnitt från alla möjliga sköna lirare att jag skulle kunna vara tjänstledig en månad. Eller två?

Fråga kolon

Är det så att man blir piggare och alertare i februari?

Dagens outfit


Blå skjorta Acne, grå teaterkjol Filippa K, grå cashmeretröja Benetton, svarta stövlar Rizzo

söndag, januari 27

Nöd

Hjälp. På fullaste allvar, hjälp. Jag har nu avverkat samtliga podar med Alex&Sigge. Vad ska jag göra nu? Hjälp.

Jahadå!

Exempel på kärlek till ett plagg

Knock on Wood wood.

Men lek då!

Nu har vi en kompis hemma, frid och fröjd. Jag tycker det är kul att barnen har kompisar på besök. Bara jag slipper vara lektant. Jag tycker det är tråkigt. Jag klarar det inte. Jag kan plocka fram och göra i ordning, men att delta i leken - nej tack.

Nyss var dottern + kompis prinsessor. Prinsessor med bajskorv. Inte en riktig naturligtvis. Men dock en bajskorv. Som jag skulle få innanför tröjan och trampa på 700 gånger. Och bli lika förskräckt varje gång. Jag klarar det ungefär fem gånger, sen måste jag mota bort de unga tu.

Nu ritar prinsessorna. Jag dricker kaffe.


Dagens outfit

Top American Apparel, byxor Filippa K, Moonboots

"Tack för det lilla besöket"

Så sa min farmor alltid när man hälsade på och det var dags att gå. Det spelade ingen roll om jag hade varit där 20 minuter eller ett par timmar. Hon tackade för "det lilla besöket" oavsett. Och dukade upp med kaffe, bullar och minst två sorters kakor.

Det kändes alltid som att det blev för långt mellan besöken. Nu saknar jag dom. Mycket.

Ring ring, vi bara slår en signal

Detta att göra alla barn nöjda och glada.

Stora barnet:
- Jag vill leka med Tom!
- Ring honom då.

Lilla barnet:
- Då vill jag också!
- Jaha vem vill du leka med?
- Gilbert!
- Oj vem är det?
- Jag vet inte! *hysteriskt skratt*
- Ska vi ringa Stella?
- Jaaa!
- Inte Gilbert?
*hysteriskt skratt*

lördag, januari 26

Innan sängen

Det får bli ett Girls-avsnitt så att alla otäcka radioaktiva snubbar försvinner!


Mohahahahaha

Det vankas skräckfilm. Då och då behöver jag en sådan, och nu är det alltså dags. Håll i hatten!


UPDATE: Men farao, den är både riktigt b och läskig. Och vi måste se klart!

UPDATE: Javisst, den sög!

Alltid kvar

Här och var hemma finns numera sånt som påminner om min farmor. En vas. Ringen på mitt finger. Kökshanddukarna. En sjal. Jag blir glad varje gång jag ser dom. En del av henne är kvar hos mig.

Dockan.

Dagens outfit

Top Nowhere, kofta Hope, jeans H&M, strumpor Missoni

Råka

Det råkade eventuellt komma med en sån här hem. Hopes grand sweater med fantastisk vårkänsla. Den är än så länge bara i pås-stadiet.

En lördag liksom

En lördag fullstoppad med frukost, men annars helt tom än så länge. Ljuvligt.

fredag, januari 25

Alla dagarnas outfits på dagarna

Som iPhonefrälst finner jag stort nöje i att fota dagens med mobilen. Jag blir så... samlad!


Fråga kolon

Hur mätt är du, Linda?

Oerhört.

På grund av?

Dumpnings, bubbel och rött vin.

Vad ska du göra nu?

Lägga mig i en soffa.

Nä vet ni,

nu drar jag! Helg helg!

Folk som bryr sig

Det är ju lätt att hasta förbi och hojta i farten Hejhurärläget? och så väntar man sig höra Jorådetknallar. Men i morse var det en kollega, som jag pratar ganska mycket med, som klappade mig på kinden och sa:

- Hur är det, jag tycker att du ser lite ledsen ut?

Det är skönt att känna att personer runt omkring bryr sig. Inte bara hemma utan på jobbet också.

UPDATE: Nu börjar jag nästan gråta snart. En annan kollega tittade in på mitt rum och sa: Vad trevligt det är att du har flyttat hit (jag har nyligen bytt arbetsrum), det är kul att ha dig här!  Vilken schysst avslutning på arbetsveckan!

***!

Det där när man skriver fort och fel. När fingrarna snubblar lite på tangentbordet. Jag kan få värsta anfallet när jag ser resultatet av en eller ett par felaktiga bokstäver.

Nyss skrev jag till exempel Mulbetty istället för Mulberry. Och måste fnissa. Ofta blir det mycket värre, ibland till och med snuskigt. Som när jag utbrister Kul! i ett mail och sista bokstaven av en händelse blir samma som första bokstaven. Jag tror inte att jag lyckats skicka iväg något sånt än.

Ett lätt sätt att roa sig själv.

Fredagens fyra

Fyra är dagens hållpunkter!

 1. Lunchträning!
 2. Eftermiddagsmöte!
 3. Dejt med tjejerna!
 4. Restaurangdags!

Dagens outfit

T-shirt Lager 157, skinnbyxor Jofama by Kenza, kavaj Isabel Marant, sjal Mulberry, mockastövletter Rizzo

torsdag, januari 24

En sån där kväll

Ikväll när maken är på galej har barnen och jag haft myskväll med vindruvor och riskakor i soffan. Det bästa man kan ha!

Dottern är nattad, och nu är det sonens tur.

- Mamma du ligger väl en stund hos mig? säger han.

Självklart!

Gottigottgott

Jag fällde just en lite plump kommentar i fikarummet, när Ekonomienheten åter igen dukade upp med maffigt fikabröd inför sitt veckomöte.

- Wow, jag fattar inte att ni inte är fetare än vad ni är med allt gott ni fikar!

Lyckligtvis uppfattade dom min vänligt menade humor i uttalandet.

Är det här en iPhonefrälsningsblogg?

Eftersom jag sedan igår inte längre lyckas ladda upp dagens outfit till Flickr från datorn på jobbet började jag pilla på min nya kärlek, iPhonen. Och hittade Flickr där! Som funkar ypperligt och känns ny och fräsch. Så från och med nu får ni stå ut med diverse svårmodiga/lustiga/mindre tänkvärda filter i dagens.

Fridens!

PS. Ta gärna en titt till höger.

How are you feeling, Linda?

Så står det ofta i statusuppdateringsrutan på Facebook.

Och jag tänker att när allt är hunky dory kan man ju skriva att solen skiner och att man älskar livet och falukorv och allt vad det är. Men när man inte känner sig på topp, kanske till och med ganska nere, och Facebook frågar: How are you feeling, Linda? Då skulle jag kunna börja med ett uttömmande dagboksskrivande om allt som känns jobbigt och ledsamt i livet. Det skulle kunna bli jättelångt.

Jag skriver såklart inte denna långa harrang. Jag vill bespara mina Facebook-vänner det. Jag vill inte hänga ut mig själv på det sättet. Men ändå, jag känner att Facebook manar...

Dagens outfit

Blå kritstrecksrandig kostym Monki, svart v-ringad kashmirtröja Acne, svarta boots Acne

onsdag, januari 23

*ping*

Det gick upp ett ljus för mig. Något jag passivt grunnat på blev med ens glasklart. Fint, bra. Men jag kommer ändå att fortsätta grunna över det faktum att det är som det är.

Vi säger väl så?

And the pod goes on

Sporrad av era hurra-rop fortsätter jag att skriva om min nyförälskelse i podcastandet.

Jag har nu lämnat stadiet fnissa diskret i vanten och se småskyldig ut när jag hör en rolighet i öronen. Jag har istället klivit in i stadiet skit-samma och skrattar ljudligt och sorglöst rakt ut utan att notera omgivningens eventuella reaktioner. Ibland till och med kvider jag. Helt utan skam.

Mculla?

Tecken på hur trött jag är: jag kunde för en stund bara inte tyda vad jag själv skrivit på inköpslistan för veckohandlingen.

- Mculla? Mculla, vad ÄR det?

När jag efter några förundrade minuter äntligen återfick läsförmågan och insåg att det stod ruculla (som ju stavas rucola men vafan) kunde jag ändå inte låta bli att fortsatt förundrat mumla: mculla mculla mculla... vad ÄR det?


I curse you, Rizzo


Error schmerror

Vaeremeflickrnurå?

Dagens outfit

Vit- och svartrandig collegetröja American Apparel, jeans Acne, svarta stövletter Rizzo, mörkblå sjal Mulberry

Morgonfix

Festligt det här att sitta i en taxi på väg till T-centralen klockan halvsex på morgonen.

*somnar*

tisdag, januari 22

Det var nära

Jag vill i förtroende, kära läsare, meddela att jag nästan kissade på mig ikväll på väg till Friskis då Sigge eller Alex (det är ibland svårt att höra vem som är vem tycker jag) härmade en stammande Hitler. Jag fick stanna till, knipa och hulka ett antal gånger.

Mvh
Frälst

Tvångsträning

Jaha, jag går väl iväg och tränar. Noll pepp. Men maken har exalterat visat sin puls från dagens Body combat (intresseklubben antecknar, ni vet) och jag känner att jag borde prestera något.

Pust.

Ont det gör ont

Hjälp, jag krampskrattar på bussen till Alex & Sigge. Hur gör man det diskret och snyggt?

Försök till glass

Jag erkänner. Jag uppsökte maskinen-som-har-glass fem våningar ner. För att jag fick känslan av att jag måste ha en-sån-där-glass-som-kan-vara-den-mest-onyttiga-i-världen-men-som-jag-verkligen-gillar att trycka i mig once in a while.

Utan skam i kroppen tar jag alltså trapporna ner (bah, som om det skulle göra någon skillnad efter en-sån-där-glass-som-kan-vara-den-mest-onyttiga-i-världen-men-som-jag-verkligen-gillar once in a while) för att skrida till verket. Och upptäcker med skräckblandad förtjusning att min glass inte finns. Den är slut! Där finns Nogger och 88:an och någon annan obskyr glass som jag inte ens vet namnet på. Vill jag ha Nogger eller 88:an? Nix. Jag går därifrån helt utan. Lite besviken men nästan mer nöjd över att jag faktiskt lyckades "stå emot" begäret.

I scream for ice cream.

Heaven is a place on earth

Sonen läser om Big Bang och rymden i skolan. Mycket spännande. Ämnet är inte direkt dagsaktuellt för mig, så vi har riktigt kul under läxläsningen. För att inte tala om de ändlösa diskussionerna vid middagsbordet om vad som kommer efter rymden för den måste ju ta slut nångång...! (Dottern hävdar att efter rymden kommer Pippi Långstrump och ja, varför inte?)

Jag har kollat på den här fina affischen från Caro-lines flera gånger, och nu känns den så högaktuell att jag slog till på en till sonen.


Kan inte sluta lyssna (och skratta)

Okej nu behöver jag snart hjälp. Har blivit pod-beroende.

Dagens outfit

Grå polotröja LaRedoute, mörkgrå jeans Acne Pop, svarta sammetstofflor med döskallar Asos, blårutig halsduk Mulberry

måndag, januari 21

Trevliga problem

Jag har en riktigt bra bok på gång. Och så är jag nyfrälst Fredrik och Filip-lyssnare.

Lyssna podcast eller läsa bok? Läsa bok eller lyssna podcast? Båda samtidigt är en tveksam hit.


Frid och fröjd

Jag är nöjd, jag har tulpaner.

Men... varför?

Samtidigt så jag skrattar så jag gråter när jag lyssnar på Filip och Fredriks podcast om fontänorgasmer undrar jag varför detta nu tycks ha blivit så hypat bland män (men inte speciellt bland kvinnor?)? Spontant tycker jag det låter... lite otäckt?

Kärleken till ett dött ting

Okej, men jag vill bara säga att jag ä.l.s.k.a.r. min iPhone. Den är så fab.

Kanske därför jag behöver tulpanerna? För att väga upp med något mer levande.

Kom ihåg!

Köp tulpaner på vägen hem. Jag känner ett nästan oroväckande behov av tulpaner, kan någon förklara det?


Hej nallen

Det var ju en faslig tur att jag inte har mer än ett möte inbokat idag och därför kan ta tid att leka lite med min nya mobil. En iPhone är verkligen en iPhone.


Dagens outfit

Rosa blus Acne, orange kjol Åhlens, rosa angoratröja H&M, svarta mockastövletter Rizzo

söndag, januari 20

Önske

Jag har inte slutat vara sugen på den här jackan från H&M:s samarbete med Marni. Ni som har den, hur är den i storlek?


Dags för dans

Ursäkta, ska bara gå och dansa med dottern en stund. Borde jag ta tyll på?

Dagens outfit

Blåvit polotröja H&M, jeans Acne                              

Jo tjena

Det är förståeligt att du kan vara lite orolig med denna post men jag har en lukrativ affärsverksamhet förslag av ömsesidigt intresse att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsrelation. Jag är en pensionerad verkställande direktörerna vid kapitalförvaltare. 

Jag har en dold verksamhet förslag för dig. Jag kommer att behöva dig att hjälpa mig genomföra ett affärsprojekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär överföring av en rimlig summa pengar. Allt som rör denna transaktion skall juridiskt göras. Vänligen sträva efter att största diskretion i allt som rör denna fråga. 

Du ombeds vänligen rekommenderas att svara med följande uppgifter till min privata e-post: Din fullständiga namn och adress, din födelsedatum och födelseort och ditt privata detaljer. Jag kommer att förse dig med mer information om hur man ska gå på mottagandet av Ert svar. 

Om du inte är intresserad av mitt förslag, vänligen ta bort detta mail av säkerhetsskäl och jag kommer inte att kontakta dig igen. Din tidigaste svar på detta brev kommer att uppskattas. 

Vänliga hälsningar, Chn


lördag, januari 19

Randigt är ju hippt

Lustans lakejer måste haft stor inverkan på mig eftersom jag idag gick och köpte mig en 80-talsinspirerad kjol.


fredag, januari 18

Lustans

Nostalgi så det förslår. Det var inte många under 40 på plats ikväll. Åh så bra ändå!


Nu

jäklar blir det Lustans lakejer!

Från en iPhone

Provar från ny mobil. Visst blir det bra!?

Du vet att du inte är någon ungdom längre när...

... du lätt exalterad berättar för en yngre kollega att du ska se Lustans ikväll och hon svarar:

- Vad är det?

Hur mycket Filippa K är DU?

Jag är så här mycket:

 • Min blogg är döpt inspirerad av Filippa K (cool) och Leila K (galen).
 • Min instruktör på dagens Friskis-pass ser precis ut som Filippa K.
 • Jag känner sötaste Camilla som bossar på en Filippa K-butik i Stockholm. 
 • Min klädkammare innehåller till stor del formidabla plagg just från Filippa K.
 • Ett av mina efternamn börjar också på K.


Risig

Någon i hissen hördes muttra:

- Jag ser så ****** ut i håret att jag dör...

Tur att någon har tid hos frisören om 25 timmar.

Väl mött

Jag får höra: Du är ju alltid på möten! Jag vet inte det jag...?Transparent

Dagens dojor har funnits hemma en tid men det är först idag jag stövlar runt i dom. Inomhus. Dom kommer från H&M och känns helt ok.


Dagens outfit

Grå t-shirt Lager 157, jeans COS, neonfärgad tröja Acne, svarta stövletter H&M, mörkblå sjal Mulberry

torsdag, januari 17

Back in the days

Sonen inleder en mening med:

- Mamma för i tiden när du fanns...

I´m still here, sweetheart.

En liten svart

Jag fick flera komplimanger för min klänning idag (samt en begravningsförfrågan). Loft dress från Hope. Typ omlott fast med knappar istället. Jag tänker att man kan vara både vardags och finklädd i den. Klänning när det är som bäst!


When I´m 64 61

Jag har en kollega som är 61 år. Förutom att hon är en fantastisk kollega som lyssnar, är rolig, klok och allmänt omtyckt så har hon stil. Alltid snyggt och smakfullt klädd. Pistol boots och stuprörsjeans ena dagen, kjol, tight tröja och klackar nästa. Lite längre klassisk page (sån där som jag aldrig skulle kunna få till på grund av envisa lockar). Hon försöker inte klä sig som en ungdom men ser alltid fräsch och ungdomlig ut. Hon är så rackarns snygg!

Så vill jag gärna vara när jag är i hennes ålder.

She´s dressed in black again

Eller som en kollega just undrade:

- Linda, har du sorg idag?

Hål i låret

Skit då. Men dom sitter ganska högt upp. Om jag rör mig graciöst och varsamt under dagen kan det kanske funka.


Dagens outfit

Svart klänning Hope, svarta kängor Rizzo

onsdag, januari 16

Min man - ett freak

Så, maken har skaffat träningskort. Och börjat snudd på tokträna. Är det ok om jag sticker iväg en stund efter middagen? Det är det självklart. Det smittar dessutom av sig. Kan han kan jag! Så ikväll stack jag iväg på ett flex intervall. Träningsvärken i morgon och övermorgon kommer att vara massiv.

Soppa schmoppa

Barnen pratar om hur gott det är med potatissoppa. Den dom får på dagis och i skolan. Så jag gör samma gamla misstag och tänker: hur svårt kan det vara?

Ikväll lagade jag alltså potatissoppa. Barnen inledde entusiastiskt, redan innan dom hade smakat nästan. Jättegott mamma! Sen gick det lite segare. Dottern måttade med fingrarna med ca en centimeters mellanrum för att visa hur lite gott det var. Sonen uttryckte sig lite vänligare:

- Det är gott men det var inte toppen. Det smakade inte riktigt som det ska. Det är ok, mamma. 

Maken stämde in i klagokören. Inget fel på den, men den har samma konsistens som välling. 

Jag gjorde matlåda av resterna. Jag tyckte den var god!


Kanske rekord

Det här gott folk, är en riktigt snabb dag!

Dagens outfit

Jag glömde kameran hemma...

Rosa stickad tröja Zara, svarta skinnbyxor Jofama by Kenza, svarta boots Acne, mönstrad ullsjal by Malene Birger

Sorel for you?

Tipsar om att varmaste sköna vinterkängan Sorel finns för stora och små fötter på Campadre nu!


tisdag, januari 15

Jag är en gummibjörn

Nu är det så att jag är på god väg att bli med iPhone. Och känner att jag vill ta fram barnet inom mig och skaffa det här!


Mer intressant om min resa hem ikväll

Ni kan egentligen sluta läsa redan här, för det som här följer är mest bara dravvel och eventuellt någon slags terapi för mig själv.

På flyget hem fick jag värsta locket för örat. Som gjorde duktigt ont. Som fortfarande knakar när jag gäspar. Tack förkylningen!

Sen var det en helt galen taxichaufför som tog mig hem. Han körde som en dåre och pratade oavbrutet om märkliga ting. Mot slutet av resan var jag lite rädd.

Nu ligger jag i min säng med en varm unge intill och kollar Google earth. Balsam för själen.Sakta det går då!

Varje kväll tittar jag ner och inser att, nej det har inte hänt speciellt mycket idag heller.

Och jag som gav bort min chokladbit på flyget hem.

Med liv och lustans

Japp, på fredag blir det nostalgi. Maken och jag ska se Lustans lakejer. I våras gick maken med en kollega  och såg just Lustans, men nu kommer jag inte undan. Och det ska faktiskt bli riktigt kul. Hur ser dom ut? Hur låter dom?

Peppen!

Dom kan inte längre höra syrsor, det är trist...