tisdag, januari 30

Öronglamour

Kolla vad jag inte kunde låta bli att buda hem*! Ett par strassiga Chanelörhängen. Ha ha ha! Dom är nästan too much, nog därför jag gillar dom. Skulle inte falla mig in att lägga stora slantar på såna, så dessa känns ärtans pärtans. Får väl ge till bonusdottern när jag tröttnar.* hembudningen skedde innan det gravallvarliga köpstoppet inträdde i mitt liv. Jag vill att alla ska veta det. Amen.

9 kommentarer:

Annie - PD sa...

De är så glam!! Bra shoppat :D

Anonym sa...

lite söta juue :)

Anonym sa...

Roliga! Jag har också fastnat i Tradera-träsket. Det är livsfarligt. Värre än butiker. Datorjäveln står ju framför mig på jobbet 9 timmar per dag!! (Och jag jobbar som EKONOM... go figure...)

Linda K sa...

annie: glam är ordet! ;)

sofia: söt aoch GALNA :)

annicab: ha ha ha!

Mary Lady Luck sa...

Väldigt fina. Jag har letat superlänge efter just örhängen eller berlock med Chanel-loggan som _inte_ är i strass. Pucko-Mary som inte köpte berlock i secondhandbutik när jag såg den..

Linda K sa...

mary: usch ja va dofta man ångrar att man inte slog till vi dsåna tillfällen. hoppas det kommer fler tillfällen! :)

Anonym sa...

Oh, de där örhängena blev jag kär i i våras. Har inte vågat köpa några eftersom jag trodde att det var lite fjortisvarning på dem. Men om du kan ha dem, så kan jag! Kanske ska leta efter ett par billiga fejkvarianter som man kan ge slänga eller ge bort när man tröttnat... Var hittar jag dem?

Linda K sa...

annica: absolut fjortisvarning! :D jag hittade mina på tradera :)

Camillas lockar sa...

Amen!