torsdag, januari 18

Påse 1

Innan bloggfestandet smet jag in på Hökens gata och till Wardrobe Stockholm. Hade inte varit där tidigare och nu kände jag att det var läge att krama på Ida lite efter hennes generositet. My legs owed her, så att säga.

Jättefin och fräsch lokal, fullt av jättereiga kläder, en mycket go och trevlig Ida såklart. Ingen kan anklaga mig för att jag fick med mig en påse därifrån. Den var ju så liten.Ida undrade förresten vad som hänt med mitt förbud att beträda butiker. Eftersom jag befann mig i en var det lite svårt att förneka något. Förbudet måste helt enkeltbara glidit av mig. Jag ser ingen annan förklaring.

Ge er iväg till Wardrobe och fynda fint till fantastiska priser. Eller invänta vårens godsaker. Jag provade världens finaste skinnjacka!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med toppen butik.
ewac

Linda K sa...

ewac: galna priser nu också :D

Minna sa...

Åh, en sån påse har jag också. Och jag hoppas på en till snart...

Anonym sa...

Men du - hade du något mantra som funkar då?
Jag försöker med förbud på alla sätt - men det skiter sig både på affärsfronten och Internethandelsfronten. Bääähhh. Dagens skörd: 1 väska från Tradera, 1 kjol från HM, 1 klänning från HM, några hårspännen från HM, ansiktskräm från skönhetssalongen.... Och klockan är bara 16:17 och jag måste passera Borås centrum på väg hem. Shit!

Linda K sa...

minna: dom växer på träd! ...eller vad jag nu menar...

annicab: har inte hittat det rätta än, helt uppenbart... ibladn får man h&m-sjukan ;)

Anonym sa...

Jag vet tror du inte att jag varit där!
En väst och en tröja.
ewac

Anonym sa...

Till Minna: "Påse Påse" Mohahaha.(http://minnert.blogspot.com/2006/11/pse.html)

Linda K sa...

ewac: najs :)

idas pojkvänn: HA HA HA den minns jag också, underbar :D