fredag, januari 19

Rensning

Jag känner att jag måste skriva nåt för att putta ner den fruktansvärda listan längre ner i bloggen.

Fick ett ryck igår och rensade bort ca 20 plagg ur min garderob. För att rymliggöra den. Sånt som jag älskar (jag älskar alla plaggen!) men helt enkelt inte använder. Och en del kläder som lämpar sig bättre sommartid. Högen får nog åka upp på vinden, på behörigt avstånd men ändå (en främling) nära till hands om separationsångesten blir svår.

Skönt! Nu hörs åter lite skrammel från galgarna när jag rumsterar i min garderob, förut satt dom bara fast i varann. Walk-in-closet, var är du när jag behöver dig som mest?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där skall jag göra i helgen. Eller rättare sagt jag OCH maken. Vi har talat om det i 2 veckor nu - så nu är vi mogna. Vi har extremt små garderober, det är nästan löjligt lite plats i vårt hus för kläder och inte en tillstymmelse till ställe att fixa en walk-in-closet. Skulle jag verkligen vilja ha.

Fru Choklad sa...

Skrammel bland galgarna! Wow då har du varit duktig! Ja gör mina ryck och försöker verkligen göra seriösa rensningar, men på nått magiskt sätt så är garderoben lika full i alla fall! Har en ovetenskaplig teori om att när jag tar bort ett plagg så materialiseras två nya! (Bonus tänker du! Nixpix! De är av samma kaliber som de jag rensat bort. Så ingen vinst där inte.)
Ja walkin closet var ÄR du? Jag BEHÖVER DIG!

Linda K sa...

annicab: man får bygga ut huset! :D

bling bling girl: kanske överdrev med det där skramlet, men jag behöver åtminstone inte använda milt våld för att få ut plagg ;)