söndag, januari 28

Hylla sökes

Jag behöver en bokhylla till "mitt" arbetsrum på övre hallen. Just nu finns där bara en vanlig stringhylla och den börjar bli farligt överbelastad med böcker, tidningar och en massa annat. Det ska vara en vit hylla, utan några krussiduller. Skulle kunna tänka mig en Billy kort och gott, men maken grymtar missnöjt. Vad finns det för snygga alternativ?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Thomas Sandells "Agerum" fra Ikea liker jeg, synes den ser litt mer classy ut enn Billy, finnes i høyde 103 og 177 (med hhv. 2 og 4 hylleplater). Eller hva med en fin teakhylle fra 60-tallet, f.eks fra Blocket? Mange av dem har jo flott og enkel design og virkelig god kvalitet! Lykke til!

Linda K sa...

merete: satt just och kollade i ikeakatalogen på Agerum! Den via ser jättefin ut. Måste nog ses i verkligheten också. Tack för tips :)

Anonym sa...

jag tar gärna hand om din string!!!

Linda sa...

Oj, den hyllan ser verkligen överbealastad ut. Tyvärr har jag inget bra tips om hylla på lager men hoppas att du hittar en!

Linda K sa...

punaniii: tack tack men den får nog stanna kvar här hemma :)

linda: mmm funderar lite på en väggfast nu...

Linda K sa...

punaniii: tack tack men den får nog stanna kvar här hemma :)

linda: mmm funderar lite på en väggfast nu...

Anonym sa...

Är det någon som vet var man kan hitta Pilaster-kopior till humana priser? 3850 kr känns lite väl magstarkt tycker jag. Gärna en kortare variant än originalet. Har för mig att jag sett liknande både på IKEA och Mio, men jag kan inte hitta dem via hemsidorna iallafall.

Tänkte sätta en bredvid sängen. Mitt sängbord är totalt överbelamrat av diverse böcker och tidningar. Jag har så gott som alltid flera böcker och tidningar på gång samtidigt, så därför blir det som det blir. Sen tillkommer ju diverse anteckningsblock och pennor m.m. :-P

/Sofia

Linda K sa...

sofia: en pilaster vill jag också ha! hör till det där som jag tänker "en dag"... :) jag tror jag har sett nåt liknande på Mio ja. lycka till i jakten!

Karolina sa...

sparringsystem! jag har det själv och tycker det är skitsnyggt. enkelt, snyggt och funktionellt.

Linda K sa...

karolina: ja vi är mer och mer inne på det. Har det i hela arbetsrummet .)

Anonym sa...

Jag röstar för att gå och kika på Room? Designtorget?
Dyrt ja. Men man tröttnar ju itne lika snabbt. Ikeas Agerum är inte sååå snygg i verkligheten.Kikade på den idag. Påminner om Lack-hyllorna.

Kandells pilasterhylla är ju snygg... men dyr, kolla på www.svenssons.se ibland har man tur med rea o dyl. Men Mio har en helschysst för 6-700 riksdaler. Ek tror jag. Men den är ju lika stor som en ordinär mellanstringhylla. I princip.
// ulfisen

Linda K sa...

ulfisen: min herre! mmm bättre att lägga en slant och vara nöjd läng :) vi är lite inne på väggfasta, som vi har i arbetsrummet. vad tros? :)

Grippe sa...

I like, det blir fina fisken med sparring också! Kan variera sig med trähyllor av olika slag. Finns fina sparring/konsoler på Norrgavel (köpte jag till landet), men hade/har inte sonderat marknaden på sådant. Hyllor på byggmarknad förstås alt. brädgård.

Garderober på Ikea är kanon! Skruva skruva, banka banka, plocka plocka - bort med saker. Blir så fint och ordning och reda!
// ulf

Linda K sa...

ulf: norrgavel har galet fina hyllor. Måste få komma till landet i sommar och kika hur ni har det :)