onsdag, augusti 31

Kofta-cravings!

Såg en tjej med en grå, så där höstmysig kofta på sig på stan. Vill ha! Tips om var man finner chica ovannämnda emottages tacksamt!

Labour Day - bort med det vita

Så är det sagt, att efter första måndagen i september ska sommarens vita plagg packas ner och inte tas fram igen förrän det somras igen. Och jag som just funderade på vita jeans. Men såna kanske funkar året runt? ;)

En prima lunch med kusinen, sushi såklart. Gjorde en repa på HM som hade 10% Clubrabatt. Blev en bohemchic typ laxrosa volangkjol. Laxrosa, det låter ju inget vidare, men jag tror (med starkt stöd från U) att den kan funka i höst, både till fint och vardags.

Var in på Mulberry och klämde på en Bayswater. Den kostar 6500 kr så jag ställde tillbaka den. Aj aj aj. Kan man hitta nåt liknande för ett stillsammare pris tro?

För liten väska?

Läste just Ebbas blog om vad hon har i sin väska, en Bayswater a la Mulberry. Det får plats myyyyycket. Min Alma är prima men ibland önskar jag att hon rymde mer.

Alltså, i min väska:
Mulberryagenda i brunt skinn
Mulberryplånbok
Nycklar
Sminkväska från Face
Bok, alltid en bok!
Napp
Mobilen
Lypsyl
ACOs rosa läppglans
Urriven tidningsartikel jag inte hann läsa på morgonen

Det är huvud-kitet, sen tillkommer det alltid dubbelt så mycket beroende på vad som sker. Jag behöver en större väska!

Kultur - det är på tiden!

Kära kusin vitamin har bokat biljetter till oss båda till Dramatens Fröken Julie. Med Maria Bonnevie och Mikael Persbrandt, wow. Ser fram emot!

Och så ska jag med kompisar och se Johan Rehborg i höst. På Cirkus tror jag. Mmmmm mera kultur, tack. Det kom av sig en aning för drygt ett år och fyra månader sen... Sonen vet ännu icke att uppskatta god teater!

Så här ser jag ut idag, iklädd Dielselskjortan som inhandlades i Italien. Jeans: See by Chloé. Barfota, skavsår efter att ha klampat stan runt med nya stövletter.Och så här igår

tisdag, augusti 30

På stan intet nytt...

En runda med sonen på eftermiddagen. Sol och höst i luften. Mums med fett- och sockerfri yoghurtglass i Gallerian. Men vad finns egentligen kvar i glassen utan det? Den gudomligt söta blusen från French Connection jag såg i Femina finns inte att finna någonstans! Frågat runt, men icke. Den är ultimat, och hösten skulle inte bli densamma utan den. Har dock inte gett upp hoppet alldeles än.

Fortsatt otur. Bältet jag spanade in på Tant Gredelin förra veckan finns inte kvar. Såklart kände jag därför att jag VILLE HA DET. Får rota runt hemma i min skärplåda, ibland hittar man sånt man inte visste fanns ;)

HA HA HA

Längtar efter dessa skrattprogram. Kom tillbaka!

Little Britain
Varanteatern

Frank på tapeten

Nu under hösten ska det minsann bli en fondvägg i sovrummet. Är det Josef Frank kan det aldrig bli ute eller fel. Till och med maken är med på noterna. Vet inte riktigt hur många mönster som finns på tapet, men jag skulle kunna tänka mig nåt sånt här:

Äntligen!

Nu har jag tjatat hela sommaren på alla att jag ska börja blogga, och den som väntar på något gott...måste själv få ändan ur och sätta fart. Jaaaaaa!

Letade efter senaste Vouge igår, den med SJP på omslaget. Men den verkar inte ha kommit än. Känner lite Carrie-abstinens, börjar kanske bli dags att plöja en säsong igen.

Carrie: If I don´t stop shopping, I´ll end up a bag lady; a Fendi bag lady, but a bag lady...