fredag, januari 19

Tant Linda tycker till

Beordrade maken att köpa Solo till mig igår när han handlade mat. Eftersom en massa fina bloggerskor finns med i nya numret. Och fina och läsvärda var dom absolut. Men tidningen i övrigt? Det kan ha varit den menlösaste blaska jag ögnat igenom sen... sen... sen... inte vet jag, nån obskyr (jag har börjat använda det ordet lite väl ofta) liten broschyr från kommunens kyrkobrev kanske?

Bonusdottern prenumererade för ganska länge sen på en tidning som heter Julia. Ni vet, för riktigt unga fashionistas, med pratbubblor till bilderna och bilder på Darin (min bror filmade förresten honom i en musikvideo härom sistens, så det så) och idoldeltagare och sånt (jaha varför tittade jag i den då, kan man undra. Ja det kan man göra!). Fick nästan såna vibbar av Solo också. Kanske beror på att jag är ca 20 år äldre än deras målgrupp.

Nu prenumererar bonusdotra på VeckoRevyn, och tant Linda myser och tjuvläser. Jag tror hon tycker det är ok.

11 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha ordet "obskyr" är underbart och härligt tantigt. Men det gör inget när det är en så snygg "tant" som säger det ;)

Anonym sa...

Hehe! Alltid trevlig att kuna tjuvläsa lite! Tyvärr så tycker jag att det är allt för många svenska tidningar som inte lever upp till vad de lovar:(

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Linda K sa...

ann: tack min lilla flicka ;)

sophie: nä det finns en del skräp.

Anonym sa...

Stort asgarv! Jag skickade min man att köpa Solo åt mig igår, just pga bloggerskorna. Snacka om bortkastade pengar! Tidningen var riktigt usel. Grymt roligt hade jag åt en bild på ett flygplan (typ vilket flygplan som helst!), med bildtexten "Här lyfter Jennifer Aniston från Aspen".

Anonym sa...

Fast förresten, om jag ska vara ärlig så citerade jag fel! "Anistoin" ska det ju vara, haha! Sidan 23 om ni är lättroade...

Linda K sa...

mrs j: HA HA HA HA!!! måste kolla det! :D

Anonym sa...

Tänkte exakt samma tanke om exakt samma Solo-nummer idag..Vilken är målgruppen lixom..?

Linda K sa...

m: för mig helt okänd. den känns rätt trashig liksom :S

Anonym sa...

Definitivt!

Anonym sa...

Liksom Sophie blir jag oftast besviken när jag köper svenska tidningar...

Linda K sa...

cissi: ja det finns både bra och anus...