fredag, augusti 3

Om benen

Idag har jag haft stuprörsjeans på mig för första gången sen... *kollar Flickr* ... den 20:e juni. Har lite vant mig av med det, tror jag. Dom sitter ju rätt tight. Tänkte att jag skulle få värmeslag av dom nu, men det var faktiskt riktigt skönt när det är en smula regnsvalt.

Jaa... det var nog bara det. Jo förresten, jag har börjat ogilla tights igen.

/hon med minst 4 par i strumplådan

8 kommentarer:

Loppanlej sa...

Stupisarna ja... hm, kommer man i dom??? Hm, kanske skulle ta lite mer ostkaka *gluffs gluffs*

Linda K sa...

loppanlej: du motionerar bort allt på golfbanan! :D

BOBK sa...

Looks like you're dressed for the rainy season. (...but I like it!)

Linda sa...

tights som är guds gåva till Lindor! love them! i vinter blir det långkallingar & tights för min del. smaken är som baken, och det blir ju fler över åt oss andra om du dissar dem. :D

Sandra sa...

du är så smal så smal. har du inga laster? du känns som sådan person somaldrig svullar helt kakpaket utan nöjer dig med en eller två... *avundsjuk semestermullls*

Linda K sa...

bobk: hopefully just for a rainy DAY :D

linda: jag får skicka mina till dig ;P fast jag tror jag kommer gilla dom bättre i höst igen, det är mest nu på sommaren jag tycker dom är deppiga.

sandra: men du! jag tror fotona visar lite falskt, jag har min beskärda del av hull jag också. visserligen gillar jag inte kakor, men det finns ack så mycket annat... tack iallafall, kul att höra :)

Frida sa...

jag kommer definitivt inte i mina stupisar. Men snart så. Dubbelamning och lite motion på det har jag tänkt ska göra susen!

Linda K sa...

frida: när jobbet börjar och jag börjar cykla igen kommer dom att sitta lite loosare på mig med :)