lördag, maj 5

Det glipar

Vissa av mina jeans blir som på bilden. Ser ut som om jeansen är för trånga eftersom tyget över dragkedjan liksom glipar. Jag vill tro att det inte är så, en större storlek skulle inte sitta bra. Är det mina höfter som blivit efter-förlossnings-breddade eller vad är det frågan om? Någon annan som är tillika?

17 kommentarer:

Lena sa...

Jag har samma problem men har trott att de är lite felsydda. Har två par Acne, samma modell samma storlek och på det ena paret blir dragkedjan glipig och på det andra inte..

Anna sa...

Jag har inte fött några barn och har samma problem. En storlek större skulle bara se fult ut. Så jag vet inte vad som är felet.. Mer tyg åt grenen(folket)!!

Sara sa...

Jag har oxå det problemet med ett par Acne. Jag tror de är felsydda - köpta på rea. Ser inte bra ut :-(

Sandra sa...

Jag har samma problem med mina acne. Tänkte att jag kanske hade en för liten storlek, men när jag skulle köpa nya häromdagen tvingade försäljaren på acne-butiken på mig en storlek mindre då hon tyckte jag redan hade för stora jeans... så det är nog inte det som är problemet. Dåligt sydda kanske? Eller sitter vi ner för mycket? Fast mina andra jeans har ju inte blivit så... Jag borde ju ha frågat kom jag på nu!

anna-karin sa...

Dåligt sydda, helt klart. Har så på flera jeans, men alla billiga, så jag trodde det var det.

Linda K sa...

alla: då är det inte bara jag, skönt. mina är också acne, och ett par seven. man tycker det skulle var alite bättre kvalitet på dom, men tanke på priset...

Anonym sa...

har også samme problem med mine acne og jeg er smal...og fra norge;)

Superprinsessan sa...

Vilket bra inlägg! Skönt att veta att jag inte är ensam trots att jag är ofödd och har halvdya jeans. Brukar täcka över glipan med ett snyggt bälte...

Arne sa...

Jag har också glipa, men det beror på att något stort trycker på innifrån. Höhöhöhöh....

Linda K sa...

anonym: samma sak med norska jeans alltså! ;D

superprinsessan: mmm det måste vara ett ganska stort bälte då väl? tack fö rtips :)

arne: arne! skäms, det blir skamvrån en halvtimme :O

Linda sa...

Nästan alla mina jeans blir precis likadana, och är inte Acne. Tror att många tjejer är bredare just där glipan blir och köper man större så blir det för stora i låren. Fel på dem som syr jeansen alltså...inte på oss såklart;)

Louise sa...

Snyggt nagellack! Vilket är det?

Linda K sa...

linda: phu!

louise: Mavalas Milky! Tyckte det var ltie skumt först men nu gillar jag det skarpt. sitter som berget :)

anna sa...

Mina Cheap Monday glipar ännu mer än dina, däremot inte mina Acne. Varierar nog från byxa till byxa. Och jag har inte fött några barn så kan inte skylla på det :)

Linda K sa...

anna: ja som du säger, det är nog olika från plagg till plagg.

Anonym sa...

jag köpte världens snyggaste jeans från hm, allt är perfekt, MEN så kommer samma problem som du har! det är riktigt störigt, men inte mkt o göra åt det...

Linda K sa...

anonym: vi får trösta oss med att vi inte är ensamma :)