fredag, december 1

Jag hjärta fredagskvällar

Det är en hel helg kvar. Jag är mätt och belåten. Jag har ett glas vin. Sonen och maken kör bil på TV:n (ja, med ratten). Jag syr upp en brokadkjol. Mina stövlar har kommit (prima men måste omedelbart klackas om för att klara uteväder). Jag småläser bloggar. Jag har skaffat en stjärna på himlen. Jag älskar fredagskvällar.

10 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

åh, förstår precis. Här: barnen kollar på Pirates-johnnydepp, älsklingen gosar med valpen i sängen, jag gosar med datorn i köket, dricker lite vin och gissar på Postkodmiljonären. Och ordnar en stjärna, och kollar på mitt blåbär :) Fredagar är najs.

Linda K sa...

hedgehog: skål på dig :)

Marie sa...

Mmmmmm, vi har alla fyra pillat rosa räkor, tittat lite på adventskalendern. Sedan har vi vuxna pimplat rosa rysk champagne och nu går idol.
Brasan sprakar bredvid och livet är rätt skönt. Imorgon handlar vi alla julklappar och sedan är det slappt till den 23:e.

Hick och skål till dig också

antifashion sa...

låter härligt! jag insåg att det snart är jul och impulsköpte några små minigranar (eller inte granar, men sådana man kan ställa i fönstret..) och har tänt massa ljus överallt. funderar oxå på något glas eller två ;-) ha en bra kväll!

Anni sa...

Tagit mitt första glas vin sedan KnasKorven föddes... dessutom fyller jag år idag! Kan fredagar bli bättre. Fint som Sören:-)

Linda K sa...

marie: försökte elda här med men det blev seriös rökutveckling, tur att sotaren kommer på måndag :)

antifashion: fram för små granar! ha en mysig kväll :)

anni: GRATTIS EN JESUS! :D

Kerstin sa...

Jag med. Veckans allra bästa dag :)

Linda K sa...

kerstin: sant sant sant :)

AmandaGbg sa...

åh linda du som vet allt :)
Har köpt ett par stövlar med ganska tunn plastig sula och nu slog det mig- det kanske är praxis att man klackar om sådana?? Vill ju inte förstöra sulan för guds skull :)

hick!
/ rödvinspimplande bloggläsare

Linda K sa...

amandagbg: det har jag med! gardeniorna. Jag ska gå med dom till skomakarn imorrn och rådfråga, tror absolut det behövs en rejälare sula. satsa på det du också så håller dojorna längre.

hick :D