måndag, december 11

Second time around

Jag avverkar modefilmer på löpande band. Ikväll har jag sett The devil wears Prada. Gillade filmen, utom från någonstans i mitten av Paris. Då började allt plötsligt frångå boken hejvilt och bli så där smetigt amerikanskt. Miranda blev snudd på mänsklig, det var väl ändå inte meningen?

Men frånsett smörslutet, Meryl Streep var som alltid kalasbra med sin släpiga röst. Coolers outfits till höger och väster. En massa snygga halsband! En helt ok film att tillbringa två timmar med i biomörkret. Men gårdagens var bättre.

Förra vintern var jag i Umeå. Då var det fullt med snö och iskallt. Nu är det plusgrader och regnar. Och det är fortfarande iskallt.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Men nog är det väl ändå typiskt att du ska förära umeå med ett finbesök då man själv flyttat från stan :) (och dessutom lider av svår hemlängtan) Som tur är så har jag ändå möjlighet att åka och hälsa på nångång då och då, som nu på fredag till exempel!

Brukar inte skriva kommentarer, men nu när jag ändå gör det så måste jag ju passa på att säga att jag tycker du verkar vara en riktigt cool tjej, med både ett vackert inre och yttre!

Många hälsningar från Lisa i Piteå (där vi inte heller har nån snö)

Linda K sa...

lisa: umeå verkar vara en mysig stad, grämer mig att jag inte hinner göra stan lite bättre. Och tack för berömmet, det värmer här i kylan! :)

annaisa sa...

välkommen till umeå! stan visar sin sämsta sida... vilket den iofs gjort hela hösten så du ska inte ta det personligt! :-)

Linda K sa...

annaisa: HA HA HA ok jag tar det itne personligt ;) det ser ut ungefär likadant i sthlm kan jag meddela :)

Laura sa...

Åh, äntligen nån som delar min uppfattning om den filmen :). Det börjar bra men sen spårar det ur helt och ingenting härstammar ur boken utan blir bara typiskt hollywood. Ha det så bra!

Linda K sa...

laura: japp, galen frångång från boken där. ha det gott! :)