söndag, juni 4

Hello Newman

Måste skriva en liten kärleksförklaring till Seinfled, en av dom mest sevärda komedierna. Handlar verkligen om ingenting och det är underbart. Alla har vulgofula 80-talskläder, utom möjligtvis Kramer som går runt i mönstrade skjortor av okänt ursprung.

Andra skrattfavoriter: Reeves & Mortimer, Little Britain, allt med Monty Python, Varanteatern. Och massa mer jag inte kommer på nu. När jag var liten garvade jag åt Åsa-Nisse, bara en sån sak.

4 kommentarer:

Glamourbibliotekaren sa...

BIG fan! :-) Jeg har ca alle episodene på VHS, men nå har vi begynt å kjøpe sesongene på DVD. Vi er så store fans at vi faktisk ønsker oss de nyeste sesongene til bryllupet vårt i sommer, hehe. Litt utradisjonell ønskeliste.. (Gryter og kniver? nei takk! Seinfeld? YES PLEASE)

Har selvfølgelig vært på pilgrimstur til Seinfeld-kaféen på Upper West flere ganger :)

Kattis sa...

Ha ha! Det är faktiskt en av få serier jag inte gillar så mycket - kan bara inte med Jerry själv, men de andra är helt ok.

Linda sa...

Seinfeld är genialt! Bland det roligaste var när de åkte och hälsade på de där kompisarna med den fula bebisen. George hade med sig sin nya tjej som han inte haft sex med. Hon solar topless inför de andra. Skandal. Vi får lära oss vad shrink är. Osv osv. Hysteriskt!

Linda sa...

Jag ääälskar Seinfeld. Jag och pojkvännen ser ett avsnitt nästan varje dag innan vi ska gå och lägga oss. I'm speachless, I have no speach. Haha!