onsdag, maj 9

Men skit i det då

Av okänd anledning får jag runt sjutusen mail dagligen från ticnet. Till min hotmail. Trött på att kasta hela tiden, så jag gick in på deras sida där man lätt som plätten ska kunna avregistrera sig. Jag har inget minne av att någonsin ha reggat mig och minns iget password. Skrev in min mailadress och klickade på Glömt lösenord. Då får jag svaret att min mailadress inte finns registrerad hos dom, var god kontrollera adressen.

HUR KOMMER DET SIG ATT JAG FÅR MAIL FRÅN DOM TILL DEN ADRESSEN DÅ? Jag tror att det är ett trick. Dom vill bara inte sluta. Samma sak med Ellos, det är helt omöjligt att avregistrera mailutskick där.

Ja gtänker ICKE låta detta förstöra min morgon. Kaffe - come hither!

13 kommentarer:

Katja sa...

Asså, kl är 07.58. Du har hunnit med tre inlägg plus en bild (snyggo). Knaprar du på rosenrot?

Linda K sa...

katja: jag vet, jag är helt omänsklig :D

Annie sa...

Gah, det är så irriterande med spam...

Linda K sa...

annie: dödens.

Anonym sa...

Håller med om Ellos. Jag fick en massa mail hela tiden. För att avregistrera sig från mejlen var man tvungen att registrera sig sen avboka mejlen via mina sidor. När jag väl registerat mig så fattade jag inte hir man gjorde så nu är det dubbelt utskick som gäller.

Sara sa...

Ellos är ju galna med sina utskick. Får inte mail från dem men däremot spam i brevinkastet... Jag har ringt dem ett antal ggr och bett dem sluta skicka.

Först fick jag dealen att de bara skulle skicka mig den stora katalogen, men det verkade inte fungera i deras system så jag fick en massa erbjudanden som gick direkt i soporna. Nu har jag ringt dem igen och bett dem ta bort mig helt...

Får hoppas att det slutar droppa in brev där det står att jag är deras bästa kund... Har beställt en sak från dem för ett par hundralappar och detta var ca 6 år sedan... :D

Mårr sa...

Flytta ett av mailen till "skräppost" så hajar kanske hotmailanden i flaskan att du inte vill ha dem i inboxen?

Linda K sa...

fröken ida och sara: skit-ellos!

mårr: ja det ska jag testa, tack! :)

Smartasmia sa...

Japp - här är en till som fångats i det ondsinta Ticnets garn! Huliganfasoner...på min ära. Och lite lagom fräckt sådär.

Linda K sa...

smartasmia: skönt att du finns där i garnet med mig :)

nilla sa...

ha ha, har nästan samma problem med mail från studentkortet (el vad det nu heter) för att kunna avregistrera min mailadress måste jag skriva in kortnummer o d som står på mitt icke existerande/gällande studentkort.

men visst var det bra av ticnet att skicka ut information om christmas show! går mellan 5-19 dec - för planerar inför julen 2007 gör man ju redan..:)

Linda K sa...

nilla: jag läser inte ens vad det står i mailen. julan är lååååångt fram, det har ju inte ens blivit sommar än :O

Camillas lockar sa...

Jag säger bara NIX. Registrera NU :-)