fredag, maj 11

Fråga kolon

Vi åker möjligen en sväng förbi Trosa i morgon. Maken tycker sig minnas att det ska finnas nån slags klädförsäljning a la outlet i dom krokarna, en "klädlada" eller så. Någon som vet nåt om det?

PS. Gissa vad man får träff på när man googlar trosa och shopping eller trosa och kläder? Inte orten iallafall.

8 kommentarer:

therese sa...

min pojkvän är från trosa, och den närmaste outleten jag kan tänka på är den i vingåker, men det är inte nära trosa direkt.
i trosa finns bara trosa klädhus och lite andra små affärer för tanter.

eller nu vet jag! nu när jag ser "klädlada". din man måste mena hulo i vagnhärad! det är dock inget ställe för märkeskläder... mest gummistövlar och rejäla underbyxor för damer. jag har dock aldrig varit inne på hulo, men som min pojkvän sa en gång "jag har inte köpt kläder där sen jag fyllde 8". så jag tror inte att det är något höjdarställe.

Linda K sa...

therese: nä jag tror han tänkte sig något i märkesväg faktiskt. vad är trosa klädhus då?

Marie sa...

När du skrev helg i skärgården såg jag Sandhamn framför mig... Trosa är onekligen en omväg till Sandhamn så uppenbarligen hade jag fel. Trosa=skärgård (nästan)

therese sa...

trosa klädhus är en vanlig klädaffär... inget speciellt... kanske har lite märkeskläder. men inga "coola" märken om man får använda ett sånt uttryck... lite mer märkeskläder för damer och herrar... så var det sist jag var där

Linda K sa...

marie: nä inte sandhamn :) trosa låg visst en bit bort från dit vi ska. ja du märker ju vilka geografiska kunskaper jag besitter...

therese: jag märker att det får bli en shoppinglös helg. nåja, jag börjar ju vänja mig :) tack ändå!

therese sa...

nu känner jag ju inte dig, men av vad jag har sett av dina bilder och beskrivningar av vad du har på dig, så tror jag att du skulle bli mycket besviken på klädutbudet i trosa. jag som inte är så bra på det här med mode som du är, kan inte hitta något snyggt i den staden.

Linda K sa...

therese: jag litar på dig, tack :D

Angelica sa...

Nja, jag skulle hoppa det om jag säger så. Som ni redan har resonerat ovan, finns ingen bra outlet i Trosa, ingen alls, och hippa kläder får du leta långt efter där... Ha det gått i skärgården.