tisdag, maj 8

Brum brum

Min man sitter här bredvid och räknar upp anledningar att ha två bilar. Vi (fast sonen säger "pappas bil", och jag är benägen att hålla med) har en idag. Den ska säljas. Antingen, säger maken, köper vi en liten miljövänlig bil att ha till vardags och en stor bil som det får plats en massa barn i. Eller så köper vi bara en JÄTTESTOR DYR bil. Jag fattar inte logiken.

Vill du inte ha en liten bil, älskling? säger han med snäll röst. Jag har stängt av för länge sen.

11 kommentarer:

Anna sa...

Och jag som inte ens har körkort.. jag är miljövänlig tihi :)

marie sa...

Vi har EN bil och det är vi nästan ensamma om på gatan. Den är väl så där lagom stor, och rätt så dyr (fast det är ju alla bilar). Jag kör den och maken cyklar (året om). Verkar rättvist då jag har 25 km till jobbet och han bara 5.

Visst har vi pratat om två bilar, men tillfällena då det krävs är relativt få och det känns därför inte befogat.

Linda K sa...

anna: verkligen :)

marie: vi klarar oss egentligen också bra med en bil. Jag åker buss eller cyklar till jobbet. JAG har inget stort behov av en extra bil. men en större vore bra, blir rätt trångt när hela familjen och en massa pckning ska iväg på semester.

Loppanlej sa...

Bilar är hopplöst. Skulle säkert klara mig utan "egen" men Hur skulle jag då ta mig till golfbanan.. ;) Jag anser dock att jag är i stort behov av en mini cooper, eller rättare sagt JAG VILL HA NU!!!

Linda K sa...

loppanlej: klart du ska ha en sån! kunde jag också tänka mig att tuffa runt i, om inte anant öfr att se himla cool ut :D

Louise sa...

Jag skulle svara "När du jag får en birkin får du din bild" Haha!

Linda K sa...

louise: he he. en tanke :)

anna sa...

Vad hände med köpstopp?

Linda K sa...

anna: ha ha ha ja det kan man fråga sig :D det gäller inte maken, om vi säger så, och han får liksom stå som köpare.

Anna sa...

Jag tog körkort för fyra år sedan, och köpte genast en egen liten bil. Jag vill kunna köra vart jag vill, när jag vill, och inte vara beroende av någon annan. För tre veckor sedan "bytte jag upp mej", köpte en splajdans ny Mini Cooper! Gissa om jag är frän nu...;)Älskar, älskar min bil!

Linda K sa...

anna: du är klart coolast! inget slår den bilen :D