torsdag, december 7

Alla dessa frågor

  • Ska dom komma upp i rymden i morgon?
  • Följdfråga: hur många kommer i så fall att stanna uppe/kliva upp missinassen för att via television beskåda adetta?
  • Kommer det att finnas snö i Sälen efter nyår?
  • Har jag varit en snäll flicka hela året? (julklappsrelaterat alltså...)
  • Blir det nån 08:a?
  • När ska jag hinna in till stan?
  • Följdfråga: vad ska jag egentligen inne i stan att göra?

17 kommentarer:

Loppanlej sa...

Det MÅSTE vara snö i Sälen efter nyår(helst redan nästa helg..)annars bryter jag ihop!!!!

Anonym sa...

jag vill ha snö i falun i jul! och en egen nollåtta...

sa Polly

Var dags glimtarn sa...

Dagmar koftan och de gråa jeansen var verkligen snygga tillsammans! Tänk vad kul om 100 år kan man se hur modet var idag om man finner din blogg ; )

Jag kanske med ska fota min outfit en gång i veckan eller så, för att mina barn ska få ngt att skratta åt om 20 år *S*

Linda K sa...

loppanlej: vi håller tummarna!

polly: mycket vill ha mer (F*n vilket fånigt uttryck, varför kör jag med det hela tiden?) :P

var dags glimtarn: ha ha ha! vad cool om den finns kvar då! :D

Jessica E sa...

Mina frågor :-D:

- Är det bara jag som är dödligt trött på denna upphausade rymdtripp? Ok om det var allra första gången någonsin man skulle upp i rymden typ hunden Laika men nu får det väl ändå vara nog.

- Vad kommer prinsessorna ha på sig på Nobelfesten (där inkluderar jag Mette-Marit i Norge som i och för sig brukar ha någon tråk-dräkt...)?

- Kommer bebisen i min mage att bli en 06:a eller 07:a :-)? Hoppas hinna fira jul med föräldrarna först innan BB kallar.

- När kommer jag att köpa mitt första Dagmar plagg? I LÖÖÖV Dagmar!!!

Linda K sa...

jessica e:
1. ja rymdtrippen känns redan tjatig!
2. Åh ja det ska bli kul att se alla förhoppningvis najsa klänningar :)
3. jag tror på en 07:a :D
4. kanske redan till jul?

Var dags glimtarn sa...

Man får väl leta i gamla blogg arkiv *S* Eller så får sonen ärva bloggen, skriv upp det i testamentet för framtida barnbarn med ha ha.

Du kan väl uppfinna ett framtida bloggarkiv där på bibblan ; )!

Sökord: mode
Träffar:1 av 100
Namn:Linda K
ÅR:100 år sedan! (i framtiden måste det ju finnas sådana där fina räknare så man slipper räkna efter själv *S*)

Linda K sa...

var dags glimtarn: ha ha ha! nu har jag inte tid med dig längre, måste springa och köpa en blondie-top ;)

Nisselassen sa...

Är det bara jag som är dödligt trött på alla kvinnliga bloggar vars största intresse är vilka klänningar de ska ha på sig nästa dag? Ingen snö i Sälen? Funderar ni på vad det kan bero på? Kan lösningen på klimatproblemet finnas i utforskandet av rymden?

Om 20-30 år kanske ni eller era barn får gå i de kläder som värmer och som har ett antal år på nacken i stället för det senaste modet eftersom det inte kommer att finnas några resurser kvar att tillverka och transportera kläderna....Skulle vara skönt om ni någon gång kunde höja blicken en bit ovanför latten och senaste modemagasinet och se verkligheten! /NisseLassen

Spiro sa...

hihi, "missinassen"! :o)

Var dags glimtarn sa...

Glöm inte latten på vägen ; )
Ja spring iväg nu !!!! Never mind me *S* ; )

Linda K sa...

nisselassen: tack för dina synpunkter. nu ska jag berätta något som kanske kommer som en chock för dig. Jag bryr mig både om vilka klänningar jag ska ha på mig OCH klimatförändringar. Du har ingen aning om vad jag engagerar mig i, eftersom jag inte skriver om allt i min blogg. Om du stör dig så på och inte respekterar mina intressen förslår jag att du slutar läsa den.

spiro: :)

var dags glimtarn: öppnar om en minut :) Latten tar jag i helgen!

Nisselassen sa...

jojo, det var en allmän riktad synpunkt med anledning av vad någon skrev ovan angående rymdfärder och mode. Visste att det skulle bli denna reaktion men jag hävdar min rätt att uttrycka mina åsikter på denna öppna blogg.

Förövrigt vill jag kommentera detta med att män 50+ inte har en aning om dagens mode : nä, förhoppningsvis har man kommit till vissa insikter i samband med tilltagande ålder och mode hör NOT till det viktigaste i livet!

Fråga : vad ska du och ni andra "komsumtionsister" göra när när ni inte kan komsumera längre? Kanske dags att börja vidga vyerna? Vad händer när typ 1 miljard kinerser, 1 miljard Indier vill komsumera som vi i väst gör? Nä, det är dags att köpa väckarklocka och lyssna på signalerna! Trist? Javisst, men det är verkligheten snart!

Var dags glimtarn sa...

nisselassen - man kan gilla mode, vara högst modemedveten utan att vara stor konsumtionist (om det ordet finns). De vackraste plaggen finns på second hand affärer t ex. Visst får man insikter med åldern, förhoppningsvis, detta är en modeblogg, inte en "detta är jag blogg", bara så man har det i minnet med.

Linda K sa...

nisselassen: jag tror du mest är ute efter att provocera. Go ahead, knock yourself out :)

Nisselassen sa...

Apropå mode, i dagens DN står att läsa på kultursidan 2: Redan i slutet av sommaren slog trendoraklen i tidningen Rodeo fast vad som var höstens accessoar : "Det är kuken som alla vill ha kring halsen, det är kuken som snart kommer att finnas på Lucien PellatFinets Kashmirtröjor, det är kuken som är modets nya fixstjärna."

Konstigt : kan inte hitta något om denna "bit hud, kött och svällkroppar" på dessa s k fashionistors modebloggar???? Vafalls, hur kan ni missa en sån goding?

Nisselassen sa...

Ha, ha, det där var för magstarkt att debatera! Men så är det på de här ytliga modebloggarna! Yta, yta, yta förövrigt väljer man att titta ned i marken!