lördag, april 21

Näradödenupplevelse

Rev just upp en bit fot på en spik i källaren. Jag är, mot min vilja, verkligen harig med sånt. När det blir mer än ett pyttesår, sådär så man kan se in i såret. Blir alldeles illamående, yr och tre år igen. Maken fick titta och tvätta rent, medan jag stod bredvid (ja jag måste ju det eftersom det var min fot) och skrek och pep om vartannat.

Aahhhhh oooohhh försiiiktigt, inte så hårt! Hur ser det ut? Ahhhhh akta du sliter ju av hela foten! Vänta, jag dör nu. Du måste torka där,pappskalle! Oooohhhh stackars mig, eller hur eller hur... plåster också. Är det klart nu? Jaha, tack. Aj aj aj aj...

Translation: I nearly died today. I got hit by an enormous nail and almost didn´t make it. My condition is still very serious and I must rest now. Goodbye cruel world, should I not wake up again.

9 kommentarer:

Minna sa...

Uh, jag är likadan. Urk alltså. Stackars stackars dig!

Anonym sa...

Ursäkta men hahaha låter som en kompis till mig. Han kan inte se ens en droppe blod utan att bli grön och sedan vit i ansiktet innan han faller ihop i en avsvimmad och något omanlig hög :-)

Linda K sa...

minna: jag lever än...

et: jag klarar lite blod, men när det är öppna lite djupare sår känner jag mig blek :S

Anonym sa...

hu, jag är likadan. Äckliga sår är läskigt! Hoppas du överlever.

Anonym sa...

*ringer 112* Ja hej jag behöver en ambulans till Linda_K bloggvägen 11B FOOOORT! Hon har skadat foten på en spik...men varför alla dessa frågor1? KOM FOORT! :-P :-)


Sandra

Linda K sa...

hedgehog: jar får snart ett glas rött, som ersättning för förlorat blod alltså.

sandra: tack! dom var här och kollade. egentligen ville den snygga ambulanskillen som var väldigt lik mads mikkelsen att jag skulle följa med till sjukhus för närmare undersökning men jag försäkrade att jag nog skulle klara mig och lovade att ringa om läget försämrades!

Anonym sa...

hahaha phuu! va bra! jag blev lite orolig där :-P :-)

Sandra

Linda K sa...

sandra: ;)

Anonym sa...

Neej, hur kunde du neka Mads Mikkelsen?! My God, helgerån!