fredag, april 27

Bibliotekarien läste inte färdigt

Ok jag ger upp nu. Jag byter bok. Fyren av P.D. James höll inte riktigt vad den lovade på baksidan. Segt. En bok ska skrika: läs mig, och när du inte läser mig ska du längta efter att få plocka upp mig för att få veta hur det går. Känns inte alls så med den här. Har kommit halvvägs och det bara segar sig med mindre kul engelska personligheter som verkar höra hemma på 1800-talet. Hejdå P.D. James, vi kanske ses en annan gång?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tyckte den hade hängt med väl länge i läsarhörnet. Förstår nu varför. Och jag som aldrig läst PD James. Är dom andra bättre? Tror t o m att vi har några stycken här hemma.

Hälsar L8 (som undrar över när din topp 100 lista kommer - kommer du ihåg?)

Linda K sa...

L8: har nog aldrig läst henna förut. Den här kändes inget vidare. min hundralista ja! oj! jag får nog ta några i taget... :D

Anonym sa...

böcker som inte känns najs efter femtio sidor kastar jag bort - det finns för lite tid för att läsa kassa böcker.

Fast just nu är jag i no-läsa-period. Orkar bara med dotterns böcker. Så jag läser Vargbröder, och en serie på tre böcker om en flicka som blev kidnappad som liten och har ovetande levt ett finemang liv i sin not biologiska familj. Såklart ser hon sig själv som treåring på ett mjölkpaket - saknad, Jenny, 3 år.

Den nivån är jag på just nu. suck. Fast samtidigt är det najs att läsa det som unga älskar idag. Och jag längtar efter den sista Harrypotter som kommer i sommar.

Linda K sa...

hedgehog: låter som jätteskön läsning. ser fram emot när carl blir lite äldre så jag också kan ta mig an såna :)

Anonym sa...

Jeg leste denne ferdig men det gikk sent... har lest flere av henne tidligere siden jeg liker britisk krim men de andre har også vært seige...

Linda K sa...

merete: vem var mördaren? :D