tisdag, april 17

Houston we have a problem

Jag har börjat skriva rubriker på engelska igen rätt frekvent va? Jaja, det är ju cool.

Min kollegas mamma har ett problem! Hon har köpt en urtjusig klänning i skirt material till ett bröllop (alla flickor utom jag!) Saken är det att det skira tyget blir som elektriskt och fastnar runt benen. Har hört att det finns någon spray man kan stryka på för att bli av med sånt? Stämmer det? Vad heter det? Någon annan som har nåt prima partyknep för kramiga klänningstyg? Mottages tacksamt!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar väl sådan där husmorsstärkelse som går att köpa på ICA kanske? Gammaldags burk på städhyllan :)

Anonym sa...

Blanda sköljmedel eller balsam med lika delar vatten och spraya försiktigt (med typ blomspruta) på baksidan av tyget. Funkar finfint, men var försiktig och spraya ytterst sparsamt. Lycka till!

Anonym sa...

Sköljmedel...?

Anonym sa...

Det heter något så osexigt och enkelt som "Anti-Stat Spray" och är av det gamla hederliga märket "Herdins". Finns kanske i städhyllan på ICA men Sthlmsboende kan även bege sig till John Wall för där har jag införskaffat en burk. Och det fungerar faktiskt!

Anonym sa...

Vanligt simpelt hårspray works... Jo, lag lovar!

Anonym sa...

Tack! Flr jag har samma problem med en finfin klänning som hänger i garderoben och som väntar på att få gå ut!

Anonym sa...

Jepp, vanligt hederligt hårspray funkar jättebra!

Linda K sa...

alla: man strålande, tackar! :D

Camillas lockar sa...

Hehe, ja, vi har alla problem av olika karaktär ;-] Kan inte bidra här, är ingen van klänningsbärare (baggy jeans är mer jag), men om nån har tips på hur få 1-åring att sova på natten så...

Linda K sa...

camillas lockar: oj, fortfarande kämpigt? carl vaknar alltid och kommer över till oss, men där somnar han om direkt. med eller utan vällingflaska. hålle rtummarna för att unge herrn däckar snart!

Anonym sa...

Hårspray? Genialt!! Men, Pardon me for asking stupid questions, men hvor sprayer en da? På innsiden av skjørtet eller på beina?? Er det samme hvilket merke en bruker??

Anonym sa...

Ta en klick hucreme/handcreme eller va skit som helst bara det är nån sorts creme ;-) och smörj in handflatorna, för sedan händerna över nylonstrumpbyxorna och problemet är löst.

Mormors knep...

Linda K sa...

merete: ha ha ha ja de tundra ja gockså! känns lite galet att gå loss med sprayflaksan på sin finklänning... :)

kojja. prima, tack! men om man är barbent då?