måndag, april 16

Dilemma

Jag har något av en mani. Eller, jag har flera. Men just den här manin handlar om tvätt. Jag är närmast allergisk mot att ha smutstvätt liggande. Vill tvätta omedelbart efter att ett plagg blivit smutsigt. Särskilt mina egna kläder. Ni kan ju tänka er hur det ser ut i tvättstugan nu efter att fem personer har svettats i Åre? Närmast maniskt sätter jag på tvättmaskin efter tvättmaskin. Det ska bara hinna torka också.

Kruxet är att när jag tvättar så där duktigt händer det att så gott som alla mina plagg är rena samtidigt och ska samsas i garderoben. Det går inte så bra. Längre. Jag behöver mer space. Nyss stoppade jag in fyra par nytvättade jeans i byxhyllan. Shit, dom får nästan inte plats. Måste man göra sig av med antal par då? Nä, man måste skaffa större garderob!

6 kommentarer:

Anonym sa...

nej nej inte på tal att man skall göra sig av med nått plagg...de är ju nästan som mord :-P :-) Nä större garderob röstar jag på :-) haha

Sandra

Anonym sa...

Hur blir det med dressing rummet?
ewac

Anonym sa...

Min tvättmaskin har ju pajat, så vi var tvugna att boka stora tvättstugan i helgen - vi har en på radhusområdet med två stooora maskiner.
Tio stycken blev det - och inte ens juldukarna är smutsiga längre. skönt, men som du säger - trångt!

Linda K sa...

sandra: då lyssnar jag på dej :)

ewac: jodå till hösten eventuellt!

hedgehog: rent är skönt - och trångt :D

Anonym sa...

ååååh skulle vilja ha en garderob man kan gå in i....åååååååh! *drömmer*

Sandra

Linda K sa...

sandra: utopia!