tisdag, april 24

I´m lost without you

Lämnade min Mulberryagenda hemma idag, eftersom det var Poppiuskurs på förmiddagen och jag tränade på morgonen = orkar inte kånka med mig så mycket. Men milda makter! Jag är inte ämnad att vandra utan den. Hela min planering finns ju där. Känner mig... tom. Nu har jag bara vaga begrepp om att morgondagen består av en workshop någonstans på KTH. Mitt ordningssinne smulas sönder, min planering går i moll!

8 kommentarer:

Laila och Johan sa...

Hemsk tanke, vem kan klara sig utan sin agenda?

Annie - PD sa...

Hahaha - samma här (har dock en klassisk Filofax)!
Blir helt blank utan den.

När en av min anställda frågade om jag kunde ses imorgon kom jag inte ihåg någonting... Helt nollställd när jag inte ser de fina pappersidorna framför mig.

Cecilia sa...

Jag måste verkligen få lite ordning på mitt liv glömmer av saker allt för ofta. Jag borde skaffa en agenda!

Anonym sa...

jag gjorde samma tabbe idag o insåg nu att jag friskt sagt ja till både det ena och det tredje när jag egentligen inte kan... suck

Anonym sa...

ännu en som glömt sin kalender hemma. man känner sig...lost minst sagt.

Anonym sa...

jag skulle hellre bli dragen bakom en buss eller nåt framför att vara utan min gucciagenda en enda dag. Jag har nada koll på vad jag gör nästa dag - vem kan komma ihåg en hel vecka i huvudet tillexempel?

du har min fulla förståelse.

Linda K sa...

loppanlej: BIG mistake! :O

annie: pappaersagenda skare va! :D

cecilia: hur lever du utan!? :O

johanna: det går bara inte utan :(

julia: I hear ya, sistah! :)

hedgehog: tack det värmer :)

Doris och Rita sa...

Det fanns en tid när jag var helt beroende av agendan; numera samlar den mest damm tillsammans med resten av hjärnan. :(
Fast jag inser att jag begravt mig alldeles för mycket i musiksamlingen senaste tiden - jag ser bara låttexter i rubrikerna.