söndag, mars 12

Tråkig tv-kväll

Så jag tittar lite passivt på Gladiator. Ok ok det är mest för herr Phoenix, men filmen är ju bra också ;) Har sett den ett antal gånger. Kejsarens syster har jättehäftiga och fina klänningar på sig, ofta med en massa sidenband virade kors och tvärs. Vore kul att få svepa runt i lång klänning nån gång!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar den filmen, har också sett den flera gånger. Och jag håller med, kläderna är underbara. Liksom Phoenix, två flugor i en smäll :)

Linda K sa...

mocca: åh vad kul med medhåll ! :D

Anonym sa...

Gillade du kläderna i Gladiator kommer du att älska Rome. Serien har visseligen ingen Phoenix, men Pullo & co är inte sa tokiga heller.

Fru Choklad sa...

Jupp! Har också noterat hennes tjusiga klänningar och vill ha. Det finns ju en del "gudinnemode" om man kollar catwalks och tidningar, MEN de ligger ju i en prisnivå som inte är helt förenlig med ens egen så ..... drömmen lever vidare.....

Linda K sa...

asha: åh men när visas den då? Bergis på 3:an som inte jag har?

blingbling girl: mmm skulle kanske se lite galet om man kom till jobbet eller gick på stan iförd en sån kreation? Men till nån fest!

Anonym sa...

Jag vet inte, bor inte i Sverige. Men jag läste om den på dn/svd för ett tag sedan så det kan väl inte dröja så länge. Passade på att titta på den när den gick pa en dator nära mig....