torsdag, mars 9

Studentliv

Jag är i Borås! Vilken nostalgitripp att åka genom city i morse. Blev ju rent gråtfärdig ;) Färdigpluggad för dagen har jag letat mig till mitt andra hem (läs biblioteket) för att blogga en stund i godan ro. Min *svordomar*-dator vill inte vara online här, så dagens outfit får vara kvar i kameran. Är jeanstjej från topp till tå, både brallor och skjorta av det materialet bestå (rim!) J. Lindebergtop, hästhalsbandet och svarta ridstövlar därtill.

Student i dagarna två nu alltså. Vid lunch hade kollegan och jag hade en chockartad upplevelse. 40 spänn för en lunch! Soppa, smörgås, världens salladsbuffé, pannkakor till efterrätt. 9 kr för en latte. Is this food heaven?

Häpp nu ska jag snart på date med Modenördarna!

UPDATE: Eftersom jag är studernade nu köpte jag VR på vägen till Borås. Mmm en hel del smått och gott. Får lusläsa i kväll i hotellsängen. Eller i badet? Eller i baren?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det låter som du har hur trevligt som helst! Skoj att du ska träffa de coola tvillingarna också :)

Terése sa...

Låter som du har det trevligt i Borås! Läser du på BHS?
Jag läser på distans och är däruppe i bland, gillar också lunchpriserna!

Anonym sa...

no.. it is not food from heaven.. it is just borås ;) ses snart!

Karin sa...

åh jag minns också de billiga luncherna i borås... mmmm det var tider det. jag pluggade på bhs 2001-2003. vad sugen jag blev på att åka dit nu!! hälsa borre från mig :-D