tisdag, mars 21

Testar Glamour

In på Pressbyrån på väg hem från jobbet i all hast för att köpa banan till sonen. Han vill ha det när jag hämtar honom på dagis. Banan - glad son. Ingen banan - bister son. Knep Glamour också, den på svenska. Den såg så vårig ut där i hyllan. Gillar egentligen inte små tidningar, känns så pocket. Gjorde ett undantag. Delvispå grund av den lilla sidenfliken somstack ut i tidningen (såg pillvänlig ut).

Jag gör alltid hundöron på sånt jag tycker om och vill titta på igen/riva ut senare. För ett godkännande av magasin krävs åtminstone en fyra - fem hundöron. Jag räknar här...7. Klart godkänt. Plus några artiklar jag ska läsa. Mja varför inte? Prenumeration är det inte tal om, men helt ok blaska att slänga ner i väskan då och då.

För övrigt är jag helt förundrad över alla dessa modemagasin out there. Funkar det verkligen med så många?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet det finns ortoligt många tidningar där ute. Men jag måste säga att det är många som är sk...t! Fast jag ska väl inte säga något, jag är en riktigt tidningsjunkie! (men jag kan ju i alla fall tala om egen erfarenhet!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Linda K sa...

sophie: mmm man skaffar sig ju sina favoriter. Många nykomlingar blir väl inte så långlivade heller.

Polly sa...

"Dagisbanan", som vi kallar det, är ett absolut måste! Eftersom vi får frukt dagligen på jobbet utom fredagar då vi får bullar, så brukar jag "låna" med mig från jobbet... ;)Och på fredagen blir det både banan och bulle... :)

Linda K sa...

polly: lyxfedag! :D