tisdag, mars 21

Shoebox

CD- och filmrea på Åhlens start torsdag. Alla SATC-säsonger för 99 kr styck (två eller tre skivor per säsong). Jag har alla säsonger, men de två första är lite b-varianter från Malaysia. Överväger nu om jag ska köpa (köpa köpa köööööpa!!! Eller få av maken?) dom för en femhundring, eller om jag borde ha boxen (som inte är på rea så klart). Jag är ju tokgalen i allt vad SATC heter, så egentligen borde jag väl äga the shoe box. Kanske kan kränga mina säsonger på Blocket eller nåt? I en Rizzokartong?

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har som belöning till mig själv att när jag gått ner sex kilo ska SATC skolådan bli min!!!!

Linda K sa...

cecilia: ett kg per säsong! Strålande :)

Anonym sa...

Klart du ska ha shoeboxen!!!
säger Polly

Anonym sa...

Jag vill också ha boxen, fastän jag sett avsnitten tusen gånger. Jag ska försöka sälja mina gamla lösa säsonger på Blocket. Jag får väl slå till och sälja dem i en Marc Jacobs-kartong då ;)

Anonym sa...

Jag köpte boxen när den kom ut och den är värd vartenda öre! Har sett om den 5 ggr tror jag och tänkte börja på omgång 6 snart;-) Det är tillräckligt många avsnitt för att man inte ska ledsna (än iaf). Men hade jag kunnat köpa varje säsong löst för 99 kr/styck så hade jag nog gjort det istället. Så rolig är inte boxen.

Anonym sa...

jag har inte en enda säsong... men - jag har alla Star Warsfilmer ;)

Anonym sa...

Fick min box i juklapp när den kom ut och har tittat åtskillda gånger, så det var verkligen en höjdar klapp. Ett extra plus är den snygga förpackningen.

Anonym sa...

Eeeyy Sara, may the force be with you! Jag har första trilogin. Ska komplettera med de tre nyaste också.. :)
PollYoda

Anonym sa...

jag blev lite besviken över att själva dvd-fodralen är ju exakt lika som om man köper dem separat. så så väldigt mycket skulle inte jag tycka att själva skolådan är värd. Så om något tycker jag att du i såna fall ska köpa "riktiga" versionerna av de 2 första säsongerna för 99:- styck.

Anonym sa...

Nej nej nej
Jag ska GENAST glömma bort att jag har läst det här inlägget!
Ska INTE köpa *suck*
Vill ha -ju!
Har du sökt på SATC på Ebay? Hittade en säljare i går som säljer saker som (enligt säljaren) har använts i serien :)
(har skrivit om det på min blogg)

Linda K sa...

alla: väger fram och åter. Funderar på att kanske ändå komplettera min nuvarande samling och skapa en egen smashing shoebox. En som är i rätt storlek. Den man köper är ju fasligt liten, där skulle aldrig mina bautastorlekar rymmas.

hedgehog: dom vill jag OCKSÅ ha! :D

polly: varför har inte jag ett sånt coolt starwarsnamn? Maken står bredvid och föreslår kiknande av skratt att jag ju kan kalla mig själv Bobbafett!

Anonym sa...

Jag har ändrat mig. Klart du ska göra din egen skolåda! Med lite fix & trix i photoshop + hjälp från Repro kommer den bli hur Linda-coolt egen och unik som helst ju.

Linda K sa...

helena: oii oii! ett miniprojekt?! :D

Anonym sa...

LindaKin Skywalker blir väl bra? ;)
tycker
PollYoda

Anonym sa...

linda - nej det är ju det man inte får. eller ett tag fick man med ett sånt manoloskohorn, men ett sånt har väl redan linda k?

Linda K sa...

pollyoda: lindakin! May the force be with me!

linda: ja det lutar ditåt!

anna: klart jag har, hur visste du det? :D

Anonym sa...

Vad tråkigt att de inte rear ut skoboxen, det äär u den man vill åt. Ha hela serien förpackat så fint :)

Linda K sa...

stina: ja boxen är söt, men jag tycker nog allt det är innehållet som räknas ;)