tisdag, mars 28

Jag spår väta

Jag är verkligen humanist. Alltså verkligen. Och med det vill jag säga att jag verkligen inte är matematiskt eller naturvetenskapligt lagd. Alltså verkligen inte. Men till och med jag kan räkna ut med lillfingret att det kommer att bli en väldig massa vatten överallt när snön smälter. Fast det bara har smält lite än är det ju vatten överallt. Jag drar tre slutsatser:
  1. Bye bye mockastövel på ett bra tag framöver
  2. Hello blöta fötter vad man än har på sig (utom möjligtvis gummistövel)
  3. Tallyhoo från sonen som aldrig kommer att vilja gå in mer eftersom vattenpussar är det roligaste som finns

    Verkligen blött.

    UPDATE: vraiment [verkligen på franska]

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tackar och tar emot vattenmassorna, ser dom som en bra ursäkt att införskaffa ett par Pucci gummistövlar för att piffa till gardreoben med!;) Bara för att man ska va fin ska ju inte stövlarna få lida pin!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Anonym sa...

4 dagar kvar-sen får du shoppa.GUMMISTÖVLAR!! Lita på sonen, det är "tallyhoo" att gå rakt i pölarna istället för att gå runt. Man känner liksom ett oberoende och rår lite över vädergudarna. men ack, snart åker vårskorna på

Anonym sa...

Well, what can I say?! Gummistövlar är underskattat! Mina gröna (inget facy här inte)åker på i tid och otid. Just nu mest hela tiden. I love!

Linda K sa...

sophie: underbart, man SKA se det positiva i allt :) Jag höll på att köpa knallrosa Ralph Lauren-gummistövlar i somras men fegade ur. Det kan man ju sitta här och ångra nu :P

atomflickan: jag har stöd för mina amatörmässiga teorier, skönt! :D

mum: Carl har gummistövlar på sig inomhus också! :D Kanske ska ta och investera i ett par snyggingar... Puss!

jonna: tappert! Jag är uppväxt på landet och får liksom lite bonnighetskänsla av gummistövlar. Men det kan se tokcool ut på andra. Såg ett par rosa härom dan, nåt för mig?

Anonym sa...

Fast än så länge så slipper man daggmaskarna *tänker positivt*

Anonym sa...

Ja ett par "bottes en caoutchouc roses" (rosa gummistövlar) tror jag är precis vad du behöver. Vraiment.

Malin sa...

Klart man ska ha stövlar! Väldigt bekvämt att gå i. Har ett par turkosa som kommer matcha min fina brunvita Nansoregnkappa perfekt!


Jag har en fråga till en medveten tjej som dig Linda! Jag är väldigt sugen på ett par sådana däringa moderna leggings att ha under klänning, alltså inte bara till skjorta eller tröja. Är det en åldersgräns på dessa, är det för de unga tjejerna eller för alla? Känner mig lite tveksam.

mvh malin

Linda K sa...

lena: är du rädd för maskarna? ;)

cocette: vraiment in deed! :)

malin: klart du ska ha leggings! Jättefint! Det ska jag också när det våras lite mer. Har ett par som väntar i strumplådan :)

Anonym sa...

Inled dem icke i frestelse....
Kolla blocket 400 för en Stella Wrap.
Ewa

Anonym sa...

Vattenpussar är ett sött ord!

Linda K sa...

helena: ja det är det :D