onsdag, mars 22

Jo jag skulle vilja ha såna där smala och samtidigt muskulösa armar utan gäddhäng. Gärna brunbrända.

I lilla Glamour (ha ha ha hysteriskt roligt att jag länkar till inlägget alldeles inunder!) fanns bland mycket annat tips om hur man ska träna sina armar för att dom ska bli gäddhängsfria. Och smala. Och snyggt muskliga. Så nu j**lar. Hm, igår kväll somnade jag visserligen innan jag hann skrida till verket. Kanske en kom-ihåg-lapp på sänglampan. Eller ett foto på en smal arm. Eller ännu värre, ett foto på en fet arm! Inte så fräscht att ha vid sängen kanske.

- Vad har du där?
- Jo det är någons arm jag har för att avskräckas och för att komma ihåg att träna.

Är det något som inte är starkt på mig så är det armarna. Jag kan hoppa och flänga runt in absurdum på friskis, nema problema. Men så är det armhävningarna. Smala och breda, fram- och baklänges. Darr darr darr. Men jag övar! Först var det 10 per kväll, nu närmar jag mig 20. Om man samtidigt tänker på Synsams reklam med dom som sitter ihop och gör lumpen blir det lite roligare. Eller om man sätter sonen framför sig. Han gillar att se mamma svettas. Fast ibland vill han sitta på min rygg samtidigt. Blir sällan bra.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Gäddhängsfria armar, hmmmm jag får nog gå och köpa Glamour!

Linda K sa...

cecilia: inga revolutionerande övningar, men tidningen var värd sina 30 kr tycker jag!

Anonym sa...

Åh! Precis vad jag behöver, mina armar är det senaste på min lista över ångestfyllda kroppsdelar. Blir nog en Glamour för mig med!

Linda K sa...

lindisen: hihihihi "ångestfyllda kroppsdelar", det låter lite otäckt :D

anna sa...

du är duktig med armhävningarna, men de tar ju mest på bröstmusklerna....testa att göra såna dips istället, mot en stol eller så, det är en killer för tricpes=gäddhäng bort! fast jag är tveksam om du har gäddhäng ändå, men snygga armar är ju aldrig fel ;)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Hahaha, tänk jag tyckte också det var hysteriskt roligt. I alla fall att du kommenterade det. :-D

Guuu va du är flitig med att träna! Ett armtips är att börja klättra!

Linda K sa...

anna: jamen f*n vad jobbigt det är! Armarna är som gelé nu... Nä inget häng att tala om, men man kan ju förebygga :)

linda: mycket prat och liten verkstad, eller vad det heter. SÅ mycket tränar jag inte. Jag är höjdrädd, vågar inte klättra. Men det gör jag i och för sig ändå, på väggarna efter denna (semi)vita månad...

Anonym sa...

Hihi sötnosen där. I love your skinny arms. Själv har jag muskliga armar (-; (även om jag alltid fuskar när jag på gymnastiken ska göra någonting som är ansträngande för armarna) hehe.

Linda K sa...

mimo: tack sötis! vad är det för gymnastik du håller på med? :)

Anonym sa...

Jag säger bara en sak: STYRKETRÄNING. En sak till: Med hantlar.

Slut på tipsen :-)

Linda K sa...

nannis: ja det är väl så. Trååååkigt. Men sant. Fast ett par hantlar kunde man ha hemma. Det gäller bara att komma till skott :P

Tack för tipset :)