fredag, mars 10

43 minuter i Herrljunga

[skrivet tidgare idag, utan tillgång till dator]

Ta inte illa upp Herrljungabor, men hit vill jag inte mer. En ofrivillig väntan mellan tåg fick mig att "göra stan". En klädbutik javisst, men hopplöst tråkmode. Sånt man hittar på Axelssons, typ. Nu ber jag om ursäkt igen, men det är bara inte my cup of tea. Jag tror det märktes att jag inte hörde hemma, folk tittade konstigt. "Snygg tjej" eller "Dj**la nollåtta"? Det får jag aldrig veta. Om 6 minuter går tåget!

5 kommentarer:

Malin sa...

Kanske är det just den "ofrivilliga väntan" som gör det hela så himla oglamoröst? Annars kan man ju känna "upptäckarlust" och allt möjlig annat positivt?! I vilket fall tycker jag att du använder Stellas sjal på ett fint sätt - själv har jag bara provat min 1000 gånger, men aldrig funnit rätt tillfälle!

Linda K sa...

mailin: så sant. Det som kanske dämpade min upptäckarlust var vädret. Om det blir en nästa gång ska jag vara mer positiv! Och tack :) Sjalen är ju så lång, svårt att få till. Brukar linda den runt magen ibalnd, blir fint :)

Linda K sa...

linda: ingen metropol. men kanske trivsamt på sommaren? hur som, jag tänker inte flytta dit om man säger så :)

Anonym sa...

Hade du konstläderridstövlarna på dig så vet jag varför dom tittade konstigt. Dom undrar varför du förstör en annars schysst outfit med något dylikt.

Linda K sa...

oli: jaså du gillar inte mina Aigle-ridstövlar? Warum nicht? Nä det var inte dom den här gången, så dom måste ha kollat på nåt annat ;)