fredag, december 16

Ett i-landsproblem kommer lastat

Ska på makens julfest ikväll. Det blir grå tyll-Carrieklänningen och svarta högklackade. Men vad mer??? Har tänkt att "ja jag slänger väl över nån sjal". Vadå nån sjal? Kanske borde ha nån gullig cape istället. Så dags nu... Kan man ha en boa, eller är det vulgo? Och strumpbyxor, vilken färg? Väljer mellan rosa mönstrade (ungefär den här färgen), ljuslila mönstrade, svarta mönstrade, eller bara vanliga tunna svarta.

Ångest ångest är min arvedel...

Och apropå vad som helst, vad urbota trist det är att när man vill visa en bild på ett H&M-plagg och går in på www.hm.se så finns där typ INGENTING.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fest, vad skoj!
Jag tror att jag röstar på ljuslila strumpor. Ingen boa. Måste du ha något till, räcker det inte bara som det är, eller med något fint halsband?
/Polly

Anonym sa...

Jag tycker du skall ta "nån sjal" i alla fall. Matcha med strumporna som jag tycker skall vara rosa. Rosa och guldig sjal kanske?
Är dock färgad av min aversion mot lila.

Boa? Njaeee

Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Sjal runt axlarna fram till förrätten om det är en formell tillställning, annars inte. Den där klänningen är ju så tjusig upp till, vore synd och skam att dölja det.

Linda K sa...

polly och marie: färgade strumpbyxor är roligare såklart. Rosa-lila, lila-rosa, rola-lisa...

husmusen: det är klädsel kavaj och jobbjulfest modell större. Kanske nåt över alxlarna till en början alltså. Sen,när jag släpper loss på dansgolvet lär vad jag än har om axlarna fara pch flyga... :)

Anonym sa...

Cape eller kanske en shrug är väl funkis? Ta ett par mönstrade svarta, det gör det lite tuffare, jag skrev om ett par som finns på Åhlens, tycker de är kanonsnygga;http://maria.blogg.se/091205100625_stockings.html.

Lycka till och ha så kul :)

Anonym sa...

kom över o låna min pälscape vettja!!

Linda K sa...

maria: skitasnygga! frågan är om jag orkar kasta mig iväg nu? Har ett par mönstrade svarta hemma, ska plocka fram och kika på dom.

sara: shyrre! vänta lite bara så tar jag bussen över! :)

Linda K sa...

maria: coooool bild överst i bloggen förresten!