lördag, december 3

Stövletter till mina fötter!

Ursäkta rubriken, måste vara alla dessa julrim som sätter spår...
Jag BEHÖVER verkligen ett par svarta stövletter. Med rund tå. Har ett par bruna med spetsig tå och det är inte samma sak. Vill inte betala multum samtidigt som jag inte vill ha B kvalité (jag rimmade igen!). Vagabond brukar var ok. Vad säger vi om dessa? Vet inte om jag gillar dom där plupparna. Finns även i svart men espresso ser finare ut på bilden.


Och så är det dessa. Inte stövletter men oh så snygga! Frågan är, kan man gå i dom? Finns på Blocket i detta nu, i min storlek.

Så många stövlar och stövletter, så lite tid...

7 kommentarer:

Anonym sa...

konstigt är det.. ju mer skor man har desto mer finns det som man vill ha. Båda är jättefina!!

Anonym sa...

Vagabond är fina, de påminner lite om Whyred. Jag har provat dem, men klackarna var aningens för höga för mig. Annars har Wedins fina i svart mocka, och de är fakiskt lite vassare än Vagabond.

Linda K sa...

sara: tack för tips! Ska försöka hinna in till stan nån dag och dra en repa. Inte för att jag har råd eller så, se men inte röra, det är Lindas göra! .....NOT! :B

Anonym sa...

de bruna var kanonsnygga! Är du van att gå i klack? för i s f ska det nog inte vara några problem. Personligen går jag allid med klack numera, tycker man får så fin hållning = ). Lycka till nu i stövelletandet, följer upplösningen med spänning = )

Linda K sa...

helena: jorå klack funkar. Undrar ara hur det går i snöslask? Går ca 20 minuter till bussen på morgonen, vill inte komma till jobbet med blöta fötter :( Får se vad som sker!

Anonym sa...

extremt snygga de bruna där.
varit ute efter liknande länge!
köpte ett par men stövlar häromdagn, ser nästan likadana ut
på nilson
hade eg inte råd men blev tvungen :)
:(

Linda K sa...

mary: en kvinna måste göra vad en kvinna måste göra! (låter bättre på engelska det där...)