måndag, december 5

Vill ha!


Hjärta & Smärta

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Snubblade över din blogg och tänkte att eftersom du är bibliotikarie så är du rätt person att fråga hur det egentligen är?

Jag har en fil. kand. i datavetenskap och började läsa till gymnasielärare i detsamma i höstas men har upptäckt att det inte är min grej. Har alltid tyckt att bibliotekarie verkar vara ett intressant yrke så nu har jag funderingar på att praktisera på ett bibliotek fram till hösten och förhoppningsvis komma in på biblioteks- och informastionsvetenskap i uppsala, på distans, till hösten.

Skulle verkligen välkomna alla upplysningar!

Tack på förhand /Linda

Linda K sa...

linda: Ja jag stortrivs med bibliotekarieyrket. Har jobbat på gymnasiebibliotek, KB, Ericsson, och nu på FOI. Läste biblioteks- och inf.vetenskap i Borås, och med den utbildningen kan man ju jobba rätt brett med information. Folkbibliotek, forsknings-/univ-/högskolebibliotek, på företag eller varsomhelst egentligen. Datavetenskap är väl prima att ha med sig! Låter bra att praktisera och känna sig för. Hoppas du kommer in i Uppsala! :) Och hör av dig om det är ngt speciellt du vill veta.

Anonym sa...

Tack så mycket!

Du kanske kan berätta liteo m vad man egentligen har för arbetsuppgifter, förutom det självklara att "ta han om böckerna" =)