onsdag, december 28

Färdigjobbat!

(Har blivit upplyst om att man inte ska använda utropstecken i rubriker. Är det så? I så fall bryter jag mot den lagen ständigt. Känner ofta att jag vill liksom skrika ut rubriken och då måste det ju nästan hamna ett utropstecken där. Ok, nu betsämmer jag att jag får använda utropstecken i rubriker på bloggen, men inte på jobbet. )

Åtminstone för den här veckan (med syftning på min skrikiga rubrik). Känns mäkta skönt. Tidiga mornar, vik hädan. Fram till på måndag. Firade med att göra som en massa andra ärtiga och modemedvetna damer och beställde dessa från H&M. Kommer i slutet av januari.

Kände mig en aning puckad när jag efter att ha försökt och försökt beställa på H&M:s hemsida till slut ringde kundtjänst. Hon upplyste mig om (vilket också mycket riktigt stod mitt på hemsidan med fet röd stil) att man måste beställa för minst 200 kr. Kortbyxorna kostar 198. Uj uj sa jag. Men du, sa hon, får egentligen inte göra så men jag lurar datorn så får du dina short ändå. Tack, snälla H&M-tjejen!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet väl att Bayswaterväskan är billigare (med frakt) att beställa från Mulberrys site än att köpa i Stockholm, på sidan reas nu även väskor i rosa och grönt! Sitter själv och drömmer om Bayswater och Roxanne

Linda K sa...

anonymous: är det verkligen så? för fullprisväskorna? Shit pomes frites! Då får jag tänka om...

Polly sa...

Ja men titta! Dessa slank ner i min varukorg också. Men min nota slutade inte på 198. Inte ens med en nolla till efteråt... Funderar om det är något jag kan avbeställa, men allt känns liksom basplagg...

Anonym sa...

hehehe
finfint m svarta shorts! jag köpte ett par igår själv.. eller var det i förrgår kanske hm
tror jag ska ha dem på nyår
hemmafest, behöver inte köra klänning
men kör skor till såklart m heels

Linda K sa...

mary: najs! längtar redan efter mina. Den som väntar på nåt gott väntar till slutet av januari...

Anonym sa...

jag har oxå beställt shortsen, anade att de skulle ta slut så jag passade på att beställa ett par svarta, ett par vita och ett par bruna just in case. de kommer i nästa vecka, mmm längtar..

Linda K sa...

stina: oj då har du så det räcker och blir över ;)