tisdag, december 27

På på nyår?

Hög tid att börja älta nyårsstrassen! Vad ska man ha på sig? Hade först tänkt vara hemma och mysa bara maken, sonen och jag. Då funkar ju mysbrallor och raggsockor. Men så har vi blivit bortbjudna. Då vill man ju passa på och vara finklädd. I vad i vad i vad? Nåt silkigt kanske?

Vad ska alla söta tjejer och killar ha på sig?

12 kommentarer:

Polly sa...

Du kan väl ha din carrieklänning? Den är väl riktigt nyårstjusig?!

Själv vet jag knappt vad jag ska göra, men det blir nog inte mer avancerat att jag kör en dacapo på svarta H&M-wrapen som jag hade på julafton. Den var ett bra köp! :)

Anonym sa...

Jag har varit på jakt efter din carrieklänning i månader utan tur, för jag ville ha den på nyår, så du hädar om du INTE har på dig den! Skicka den till mig isåfall! ;)

Anonym sa...

Jag har en likadan Mullberry-halsduk som du och undrar om du tvättat den i maskin någon gång?
Har kemtvättat hittills men det vore mer praktiskt att kunna tvätta den hemma. Ingen direkt anknytning till nyårskläder men i alla fall...
Anna

Anonym sa...

Jag ska faktiskt på maskerad!! Jag ska dock vara ängel, så det blir prinsessklänning, gloria och lockat hår. Nästan mer omständigt än den vanliga nyårsoutfiten!

Linda K sa...

linda: hoppas du hittar på nåt!

polly: den där H&M-wrapen spökar hos mig. Skulle ha behållit den!

lindisen: carrieklänningen är en dröm, älskar den. Men jag har haft den så mycket på sistone, vore kul att variera sig.

anna: den läskiga sanningen är att jag ALDRIG tvättat den. Hua! Med tanke på hur många år jag haft den är det rent av lite äckligt. Skulle nog kema den. Go är den. Och fullt värdig en nyårsafton! :)

maria: åh vad avis jag blir! Maskerad är kul. Senast var jag Charlie Chaplin, med svart skokräm i håret. Gick förvånansvärt lätt att få ur sen. På efterfest hos nån kille. Hans badkar var lite svart efterår, he he.

Anonym sa...

Kanske ett stänk av lovely
Den finns i Slussen gallerian för 249. Tror parfymeri kedjan heter Parella .
ewa

Anonym sa...

Jag tycker du skall ha "Carrie-klänningen". Den är sagolik!!

Själv har jag inte ens några planer ännu, men jag har spanat in en underbar liten blå blåsa på HM som jag hoppas att jag skall kunna lägga vantarna på!

Linda K sa...

ewa: ja jippi! hittade Lovely i Kitagallerian. Världens sötaste lilla flaska, prima att ha med i väskan.

ida: ja nu efter allas strålande synpunkter kanske det får bli den ändå... :)

Anonym sa...

Har inte bestämt, blir väl ett val i sista stund. Kanske silvrig pärlbeströdd top med svart lite vidare kjol med siden och pärlor nedtill alternativt samma kjol och mörkrosa sidentopp med broderier. Låter något av det bra?

Anonym sa...

ja JAG ska iallafall ha carrietylldrömmen! jag längtar efter att få använda den igen.

Anonym sa...

Jag instämmer med alla andra, 2006 ska absolut inledas med din Carrieklänning på! Men vad ska du ha till? Smycken, strumpr, skor???Själv tror jag att jag ska göra något vågat: resa iväg utan att veta vad jag ska ha på mig på kvällen och helt enkelt vara tvungen att köpa en ärtig klänning. Mörkt mörkblått känns helrätt. Läste i Aftonbladet om en HM klänning som var jättesöt & HM finns ju "overthere" om det krisar...

HAPPY NEW YEAR!

Linda K sa...

bella! åh du ska till over there! avis! helt rätt att resa iväg ovetandes och sen tokinvestera i en pärtans klänning. Gott nytt! :)