lördag, oktober 23

Style by Linda, del 2

Det hände sig (tämligen oövertänkt, en kompis säljer dessa kläder) att jag köpte denna kavaj. Roliga är att den sitter som ett smäck, trista är att jag tycker den känns lätt tantig...HUR hottar jag upp den litet? Gärna för användning på jobbet då.


Linda svarar: Hej B-M! Mörk kavaj rockar. Jag tänker att jag ska skaffa kavajer i andra färger, men det hänger ändå alltid bara mörka i min klädkammare. Bland det snyggare, och som jag undrar varför jag inte själv har oftare, är mörk kavaj, top och jeans. Jobbsnyggt men ändå inte alltför dressat. Eller så kör man megadressat = megaschnyggt. Något av dom alternativen skulle nog jag köra på. Noll tantigt, hundra kvinnligt!

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag skulle ffa ha bytt knappen, tycker en helfärgad knapp gör kavajen mindre tantig.

Silje sa...

Et tips for å venne seg til kavaj, er kjør de med jeans, t-shirt eller stripete genser, el. og så converse på det. Stort skjerf, oh so street-cool!

:D

B-M sa...

Tack för de fina tipsen - jeans och ett par coola skor var jag själv också inne på!

Katarina sa...

Jag tycker inte den där kavajen ser ett dugg tantig ut. Tvärtom tycker jag det ser ut som en perfekt kavaj som går att göra både tuff och romantisk beroende på vad man har till.

Men jag håller med Annika om att det är de små detaljerna som till exempel knappar och ficklock som avgör om det ser tantigt ut eller inte. Jag behöver större storlekar och då lyckas de alltid förstöra någåot som borde vara enkelt att göra även till oss större med någon fånig detalj som fel knappar eller fickor.