onsdag, oktober 20

Linda blir djup. Om så blott för en stund.

Jag brukar kolla en blogg ibland. Vet inte riktigt varför. Den är inte särskilt spännande eller underhållande. Personen uppdaterar inte så ofta. Och visar kanske inte allt av sitt liv. Det som visas känns en smula tragiskt dock. Personen är verkar vara ganska ung, köper och får de dyrasta märkesgrejerna så gott som dagligen. Hemmet är fullt av rätt inredning men ser samtidigt... tomt ut. Allt är jättelyxigt och perfekt. Och sorgligt på något sätt. För det ser lite för lyxigt och perfekt ut. Ganska ensamt. Det är kanske därför jag läser, för att värma den ensamma bloggen?

6 kommentarer:

Sura tanten sa...

Jag läser också en blogg som jag försöker värma. Personen ifråga köper nya kläder, smycken och accessoarer varje dag som hon sedan aldrig använder verkar det som. Konstigt nog får man känslan av att personen aldrig lämnar hemmet. Jag får rysningar av den. Den känns deprimerande, men ändå fortsätter jag läsa den.

Ja och det är inte min egen blogg;)

...och inte din heller.

Sussilull sa...

Det är lustigt, men jag är ganska jättesäker på att jag vet vilken du menar. Jag halkade nämligen in där en gång genom din blogg... jag har samma känsla! Det är så fin yta men känns liksom så trist och... ja jag vet inte (för det är väl den som du har översatt titeln på bland dina "prima bloggar"?).

Linda K sa...

sura tanten: så sant.

sussilull: det spelar inte så stor roll vem det är, bara konsterar det lite tragiska :)

hellen sa...

översatt titeln på? nu blev jag ju mer än lovligt nyfis?

Vesnas vardag sa...

ok...nu har du fått mig att gå igenom din blogg lista. *asg* Av hysterisk nyfikenhet. Har läst den bloggen ibland, lyxliv för att vara så ung. Bara att gratulera. ;D Men du har rätt i det du säger.

Linda K sa...

hellen: jag har inte översatt någon titel, vet inte riktigt vad det handlar om?

vv: jupp.