lördag, oktober 23

Style by Linda, del 1

Mitt första fall!

Köpte en svart klänning från In wear på (50% förstås!) på Ellos. Tänkte den kunde vara lite kontorschic men vet inte om den blir tråkig. Om jag ska behålla den, vad kan vara kul att ha till?


Linda svarar: Hej Maggan! Jag skulle absolut behålla den. Förutsatt att den sitter bekvämt och är i rätt storlek. Jag älskar omlottklänningar och jag ÄLSKAR svarta omlottklänningar. Funkar året om. Nu skulle jag vara kontorschic med ett par svarta högklackade stölvar till. Antatagligen svarta strumpbyxor, eller nån annan färg (vinröd, mörkgrön, mörkblå) om jag inte vill vara helsvart. Och så  en skön sjal i något mönster om axlarna, om jag känner mig ruggig. Inte alls tråkigt, utan klassiskt och snyggt. Hm, jag tror faktiskt det får bli en copycat på det nästa vecka!

5 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Men tack snälla Linda. Då blir det färgade strumpor, svarta ankelboots och något upptill. Är lite dålig på sjalar men ska se vad jag har!
Vilken bra service : )

Linda K sa...

hallinbloggar: strålande! :D

Lady Boss.. sa...

Perfekt med stylingtips från Snygg-Linda. Det vill jag se mer av! Som trött nybliven tvåbarnsmamma suger jag i mig alla tips som gör att jag möjligen framstår som lite piffig i höst! Tackar och bockar för inspirationen.

Sunflower sa...

Det här är super bra idé! Kul att läsa tipsen, för man kan få inspiration via dem också. Ska kika i fall jag har något plagg som bara är där i garderoben (som jag inte tänker göra mig av med på grund av djup kärlek) och som vore bra att börja använda. :) Jag har i för sig gjort mig av med mycket, feng shui rakt igenom. Jobbigt stundvis (mest den delen att inse hur mycket pengar som man hmmm blev av med) men likväl frigörande!

Linda K sa...

lady boss: vad kul att du gillar :D

sunflower: Ja ibland är det bästa ju bara att skicka plagget vidare till nån annan, feng shui rockar!