onsdag, februari 28

You name it

När jag var liten hade jag, utan överdrift, säkert uppemot hundra nallar och dockor. Alla hade namn, varenda en. På gården där jag växte upp fanns det en massa ladugårdskatter. Såklart döpta vi dem alla. Nu för tiden namnger jag kära ting som väskor (Bruno, Alma, Petit Noir...) och smycken (Pomme). Med kusinens hjälp har jag den här veckan dessutom snudd på namngett ett klädesplagg. Mina damer och herrar, jag ger er...

TEATERKJOLEN! Se dagens outfit...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kjolen är skitsnygg. Det är svårt att hitta den optimala gråa kjolen tycker jag. Har en kandidat i garderoben, men den hasar runt på höfterna när jag går och borde väl sys om. Då blir den kanske optimal?

Är det de nya gröna i öronen eller de nya vita?

Ha det trevligt på teatern ikväll!

Viveca sa...

Najs! Och med de skorna till går det inte göra annat än succé...

Linda K sa...

marie: kjolar som hasar upp är vidrigt. testa att sy om om det går. näpp idag är det vita, men de grönas stund skall komma! :D

viveca: tackar :)

Anonym sa...

Väldigt snyggt. Och säger som Viveca.. de där skorna..

Doris och Rita sa...

Jag gillar teaterkjolen. Nu ska jag sätta mig i ett hörn och dregla lite över den. Har jag förresten sagt att jag älskar röda skor? Dreggel i kvadrat liksom.

Linda K sa...

hanna: tack tack tack :D

asha: nobody puts asha in a corner! ...utom asha själv då :P

Anonym sa...

Jättesnygg dagens!
(Jag döpte också alla hundra mjukisdjur och nallar och dockor som liten. 5-8 år var jag väl då. Det märkliga med det var att jag döpte mina mjukishundar till ganska så vanliga pojknamn. Senare i livet så träffade jag killar med samma namn! -Conny, som din röda lilla hund sa mamma när jag presenterade :-)

Linda K sa...

nilla: HA HA HA vad gulligt :D