torsdag, februari 22

Asså hallå?

Svarade på en enkät som Glamour skickade ut. Och jag måste högljutt och seriöst undra, finns det verkligen någon som inte äger ett enda par jeans? Jeans är ju...jeans för guds skull. Har svårt att tro det. Och, är det fler än jag som saknar rutorna 10-20 par, eller rent utav fler än 30?

Sen blev jag deprimerad av en fråga:
Jag klumpades ihop i ett över 30-alternativ. Jag är äldst, allt över 30 räknas som gammalt och mindre intressant för deras målgrupp. Så patetiskt av mig att tro att Glamour riktar sig till en äldre målgrupp än VeckoRevyn (som jag ju också läser, guuuuu vad pinsamt) Funderar på att inte köpa nästa nummer OM DET ÄR SÅ ATT DET INTE PASSAR HERRSKAPET! ;)

UPDATE: efter diverse kommentarer fattar jag nu att det inte alls är alla som är lika jeanstokiga som jag. Frågan är uppenbarligen helt befogad. Ursäkta mej.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har EONER med fler år än maxalternativet. Hur deprimerad skall inte jag då bli? :) Heheheh - tur att jag varken läser Glamour eller Vecko Revyn. Jag är ju faktiskt långt för gammal för Amelia till och med. Men allvarligt talat... Tara - nä det går bara inte!

Anonym sa...

Allas vår bäst klädda Marit Bergman är inte förtjust i jeans...men om hon inte han NÅGRA par vet jag ju inte. :)

Vad ville jag säga med det här då..?
Intresseklubben, liksom. :p

Anonym sa...

vilken sjuk enkät! De flesta man känner har väl fem par jeans eller mer, vad ger denna enkät? Och åldrarna, herregud, det säger väl mycket om dem...

Anonym sa...

Jag är 30 och äger ett par jeans. Vad kan man dra för slutsatser av detta då, gott folk? Att jag inte är en jeanstjej kanske.... :D

Anonym sa...

Du är bäst även fast du är gammal.. :p *skojas lite* Jag måste erkänna att jag nog inte har mer än två par.. som jag får på mig iaf.. ehum..

Bloggträff den 10 mars? Följ med! :)
http://scr3wed.net/archives/2007/02/bloggtraff_10_m.php

Anonym sa...

Diskriminering av oss över 30... snudd på hets mot folkgrupp va?

Linda K sa...

annicab: jag läser nog det mesta, ialalfall hos frissan :)

jenny: ha ha ha!! jag antecknar :D

anonymous: det var många andra frågor också, men dessa krävde lite extra uppmärksamhet tyckt ejag :)

sanna: där ser man! nä då är du nog ingen jeanstjej :)

lindisen: kära barn... :) 10 mars, då ska jag på glitterochglamourpartaj med tjejerna, det är ju melodifestivalfinal! :D

åsa s: ho ho :D

Anonym sa...

nä till och med jag som typ aldrig använder jeans (förutom korta periode då jag tror att jag villl ha dem) äger ju i alla fall 2-3 par.

Aradil sa...

Jag äger faktiskt inga jeans och använder i ärlighetens namn bara byxor när jag softar framför TV:n här hemma. Med andra ord var det nog med tanke på mig man tog med det alternativet ;)

Att klumpas ihop så där bara för att man fyllt 30, det är inte schysst. Instämmer med åsa.s.

Anonym sa...

Men du är min jeans-guru om det är någon tröst? Ska köpa nya jeans imorgon... de som hänger i garderoben är så små. Vart ska man gå om man är helt obevandrad i jeans-djungeln (sthlm)? Snäll och tålmodig personal efterlyses, måste finnas i kombination med jeans som tillverkas i benlängd 34 el rent utav 36... Är det hopplöst?
Please! Help! Me!
/Jenny som oxå tillhör den hoppklumpade skaran (trevligt sällskap må jag säga)

Linda K sa...

anna: vill minnas att du hade dödens snygga acne på den där bloggdagen... :)

aradil: jag börjar känna mig redo att ta tillbaks min totala oförståelse för avsaknad av jeans... trodde bara inte det var möjligt. jag gissar att du är en kjol- och klänningsdonna? :)

jenny: tack söta. H&M har prima jeans. Acne har megaprima jeans. Gillar vissa av Filippa K:s. Sevenjeans är grymma. Beror ju på prisklass förstås :) på åhlens city har dom en hel del samlat, så slipper du springa ute i snön från butik till butik. lycka till! :)

Anonym sa...

Äger kanske sju par jeans!

Linda K sa...

frida: en själsfrände! jag strax ovanför tio tror jag... :D

Anonym sa...

Lite konstig kategorisering är det helt klart. Nu vet jag ju inte hur de utvecklat enkäten, men konstigt att 5 par jeans är max...känner ingen som äger färre jeans än 5.

Jag fick en gratis prenumeration på Glamour, men är över 30 är...där måste de helt klart ha begått ett stort misstag. Känner mig faktiskt lite kränkt av att alla över 30 hamnar i samma kategori;)

Linda K sa...

fröken sötsur: jag trodde inte jag kände nån heller, men nu när jag börjar fundera... helt klart kränkta ;D

Anna sa...

Linda - korrekt! Men det börjar ju vara några år sen ;)

Linda K sa...

anna: acne håller i längden! menkanske inte när man är på smällen :)

Anonym sa...

Jag är en jeanstjej, men äger bara 2 par jag tar på mig bland folk (ett par har jag på jobbet - när jag träffar synskadade). Jag sliter ut mina jeans, one by one, och min studentekonomi tillåter just nu inte att jag köper ett par stycken till.
:(
/Sofia - fortfarande närmare födseln än 50.

Sofia sa...

(alltså, jag har ett par jeans utöver de förstnämnda 2.. haha)

Anonym sa...

"Över 30 är ju typ antikt, liksom, ba vilka tanter alltså, finns det verkligen nån som är så gammal?!!!"

I alla fall, jag är 33 och har nog sju par tror jag...

Linda K sa...

sofia: ett par synskadejeans, intressant! ;) Nä, det har ju visat sig att inte alla är besatta av den blå brallan :)

cissi: tanter kan också ha jeans :D