torsdag, februari 22

Phu

Vad skön den känslan är när man återfinner något man tappat bort. Först det smått paniska tillståndet när man inser att pinalen är borta. Så försöker man att metodiskt tänka tillbaka och gå igenom var man kan ha lagt den, var man har varit, var den kan ha glömts eller gud förbjude tappats. För tänk om man tappade den i omklädningsrummet efter träningen eller i provhytten eller på väg till bussen. Då är det ofta rätt kört. Om inte någon har varit en ängel och lämnat in pinalen.

Jag får oftast ändå en bild av var jag lagt min borttappade pinal. Det spelas liksom upp en liten diffus film i huvudet på mig när jag ser mig själv lägga den någonstans. Och faktiskt, för det allra mesta stämmer det.

Var tvungen att ringa och småväcka maken nu på morgonen och be honom titta i min Juicyhoodficka om inte pärlhalsbandet låg där. Det gjorde det!

10 kommentarer:

Annie - PD sa...

Men jösses - nu när jag öppnade din blogg kom jag på att jag drömde om att Inspirationsdagen var i mitt kontorshus. Mads satt längst fram i svart kavaj.
Dessutom hade jag sönder den där pärlan som du köpte för några dagar sen... Hahaha - galet - vad gjorde dina events/saker i min dröm...?! :D

Minna sa...

Jag älskar ordet PINAL!

Linda K sa...

annie: HA HA HA!! satt jag i mads knä? snälla säg att jag gjorde det! :D

minna: det funkar till allt :)

Annie - PD sa...

Linda K - hmmm, nu när jag tänker efter så satt du nog faktiskt i hans knä. Mads såg m y c k e t nöjd ut... :D

Linda K sa...

annie: hi hi hiiiiiii!!!

Doris och Rita sa...

Du kan inte spela upp filmen när jag förlägger min ingenjörsring?
*stora ledsna valpögon*

Översättarhelena sa...

Min vigselring var borta hela dagen i går. Jag tömde papperskorgar och tvättkorgar och letade i fickor och vantar och på ställen där man brukar ta av sig den: handfat, diskbänk ... Sen hittade jag den fint nerbäddad mellan lakanen när jag gick och la mig. Jag måste ha haft den på mig när jag gick och la mig i förrgår, fast jag alltid brukar ta av mig den.

Linda K sa...

asha: åh, jag tror bara det funkar på det jag själv tappat bort :( ...bakom bokhyllan? i det lilla vecket i tvättmaskinen? under en blomkruka? i en jackficka?

översättarhelna: tur att den kom fram! är den lite stor?

Anonym sa...

Jag tappade bort en ost (typ grano padano) i måndags, letade i alla vrår i kylen..men icke. Igår hittade jag den i BRÖDKORGEN! :)

Linda K sa...

anonymous: HA HA HA!!! försvunnen ost, mycket kul :D