lördag, november 11

Regnet det bara öser ner

Alla bara hostar här hemma, dag som natt. Vilket inte hindrade oss från att åka till Ikea. Äntligen ska vi få dvd-förvaring. Den nuvarande är bedrövlig. Och så köpte maken sjuuu sorters glödlampa!

Lämnade in några urvuxna barnstövlar på Tant Gredelin. Hittade en svart väldigt långärmad C&C Californa-top. Älskar långa ärmar. Såna kan det nog bli fler av framöver.

Försökte tvinga i sonen hostmedicin för en stund sen. Det mesta kom ut igen. Vill han inte så går det nästan inte. Nu luktar jag frukt och är klibbig.

5 kommentarer:

Elin sa...

Du kanske redan har housewifestipset att kamoflera stark meducin med Oboychokladsås? Inte så nyttigt kanske men det gömmer dem flesta medicinsmaker.

Jessica sa...

Jag var också på Ikea idag mot allt förstånd eftersom dåligt väder betyder galet mycket folk i Kungens kurva...Men men vi lyckades behålla lugnet och kom därifrån med Skötbord, div småplock samt en urgullig mjukis-flodhäst :-)

Linda K sa...

elin: han e lite omöjlig så, gillar inte sånt :S tyvärr är det nästan bara milt våld som gäller, och då hamnar ändå hälften utanför... *suck*

jessica: låter mysigt, när kommer bebben?

Jessica E sa...

1/1 :-) om det är en punktlig bebis men fint folk och första bebsien brukar ju komma senare :-D

Linda K sa...

uj vilket datum! cool :D