lördag, oktober 27

Gäsp

Jag har blivit sällsamt morgonpigg. Säger jag nu när klockan är nio. Men jag har varit uppe ett tag och lagt pussel med sonen, skrivit lite dagbok och börjar bli himla sugen på frukost. Maken sover som en stock.

Är grymt laddad att utöva feng shui i köket idag. Bort med kantstötta tallrikar och glas med miniskärvor. Undan med porslin vi ändå aldrig använder. Ut med fat som bara står och tar plats.

Känns nästan som jag borde klä mig som en ninja och vincha mig utmed väggarna.


9 kommentarer:

Katti sa...

Lycka till med storstädningen! Du inspirerar mig... men tror ändå det blir shopping på stan för min del.

Du skriver mycket mode..har du inga inredningstips!
Ny taklampa behöver jag. Vad tror du om en Verner Panton Fun Lamp?

Anonym sa...

Jag ser fram emot dagens outfit - Ninja Chic! :D

Storstädade i alla köksskåp förra veckan... Härligt! (Note to self: måste komma ihåg att köpa nya bakplåtar. Och andra grejer som slängdes.)

Dessutom hoppar jag på ovanstående talares kommentar lite, och undrar när du börjar med en frågespalt för oss som behöver lite sartorial advice... ;)

Katti sa...

Ha, ha!
Du ser Linda, det finns efterfrågan för din goda råd och säkra känsla för stil även inom andra områden!

Linda K sa...

kattis: lycka till på stan! det beror ju helt på hur man har det hemma och vad man gillar för stil. svårt att säga gör så och så tycker jag.

sexy lexy: det blev Juicy... :) jag överlämnar med varm hand sånt åt inredningsbloggarna. vet vad jag själv gillar och kör på det, men tycker det är svårt att kasta ut generella råd.

kattis: mja, känner mig inte så expertig. ni får väl se vad jag gillar och avgöra själva om det är nåt för er :)

Anonym sa...

Alltså, jag menade ju såklart modemässigt... ("Kära Linda, jag är en korthårig läsare med onormalt litet huvud som undrar hur jag kan bära mössa/hatt/huvudbonad utan att se ut som ett ekollon.")

Anonym sa...

blev i morse uppvaktad av man o barn på min födelsedag. Fick ett Ciniqueläppstift i vinrött och ett vackert garn att göra en sjal av. Färgen hette "Bronsglöd" vackert namn och vackert höstlövsfärgad!
I kväll liten bjudning med vänner. Jag far runt hela lägenheten och tokstädar. Har inte ens bestämt mig vad jag ska bjuda på.... Panik !!

Linda K sa...

sexy lexy: jag är inget orakel, jag vägrar svara. kolla i modemagasin efter nåt du tycker se fint ut eller ge dig ut och prova hejvilt i butik!

cicci: grattis!

Anonym sa...

Hahaha... jag är verkligen inte en så'n person som måste se ut som alla andra! :D Jag gillar Hugos inställning, från Hugo & Josefin. Josefin blev retad för att hon NÄSTAN var som som de andra. Hugo var HELT fel. Och när man är helt fel, ja då blir det liksom rätt! :)

Fast det är ju alltid kul att kolla på folk och inspireras (eller avskräckas!). Önskar dock att det fanns korthåriga tjejer i the UK. Jag är den enda. Svårt med inspirationen då. :( Alla tror att jag måste vara lesbisk pga håret. Iofs lite kul.

Linda K sa...

sexy lexy: de engelska måste ligga liter efter oss svenskar? ;D